MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 10:13

(P) Hepatonic Bio și HepaStopForte pentru un ficat sănătos

Distribuie

Ficatul este organul fără de care un om nu poate trăi. Acest organ îndeplinește peste de 500 de funcții extrem de importante pentru organismul uman. Unele dintre acestea sunt foarte complexe, de aceea nu putem trăi fără ficat.

Putem doar să încercăm în fiecare clipă să luptăm pentru menținerea sănătății sale. Uneori reușim acest lucru, alteori nu, însă de fiecare dată natura este alături de noi. Ea oferă specialiștilor ingredientele necesare cu ajutorul cărora creează suplimente alimentare naturale benefice pentru menținerea sănătății ficatului.

Hepatonic Bio și HepaStopForte sunt două din suplimentele naturale create special pentru un ficat sănătos.

Hepatonic Bio are în compoziția sa ingrediente unice foarte renumite în medicina tradițională chineză. Cele 8 ingrediente (fumărița, ridichea neagră,turmericul, pulberea de anghinare, măceratul de rozmarin, măceratul din muguri de mesteacăn și din lăstari de ienupăr) acționează sinergic în vederea protejării ficatului.

Acest produs natural ajută ficatul să funcționeze mai bine, are efecte rapide și de lungă durată și rezultate vizibile după scurt timp.

După cum deja am precizat, ficatul este organul fără de care noi, oamenii, nu am putea trăi. El are un rol vital în organism:

– ajută la eliminarea deșeurilor existente în organism și elimină toxinele;

– contribuie la filtrarea impurităților din sânge;

– sprijină reglarea nivelului hormonal din organism;

– susține stocarea rezervelor de energie.

Ținând cont de rolul său vital în organism, trebuie să-l protejăm prin luarea unui hepatoprotector precum Hepatonic Bio, care joacă un rol important la buna funcționare a acestuia.

Hepatonic Bio are o mulțime de beneficii de care merită să ținem cont:

– menține integritatea ficatului;

– are efecte drenante și detoxifiante;

-elimină toxinele și colesterolul rău din organism. În felul acesta nutrienții sunt absorbiți mai bine în organism.

– ajută la prevenirea formării steatozei hepatice și cirozei hepatice, ameliorând simptomele cauzate de aceste afecțiuni;

– reglează digestia și  sprijină îmbunătățirea tranzitului intenstinal;

– reglează metabolismu;

– susține dreanarea limfatică;

– ajută la îmbunătățirea funcțiilor ficatului și pancreasului;

– este un foarte bun adjuvant în cazul mai multor afecțiuni hepatice cronice. Așadar, este recomandat persoanelor care suferă de hepatită, colecistită, ciroză hepatică, litiază biliară ori dischinezie biliară.

La fel de multe beneficii pentru ficat are și HepaStopForte, un supliment alimentar natural în compoziția căruia există ingrediente cu efecte extraordinare în afecțiuni ale ficatului precum hepatita A, B,C, steatoză hepatică etc.

Prin utilizarea acestui produs natural riscul de cronicizare a diverselor tipuri de hepatite este redus. În plus, acest supliment natural contribuie la curățarea sângelui și regenerarea ficatului.

De asemenea, HepaStopForte reglează trigliceridele, transaminazele și viremia, reduce durerea abdominală și balonările, contribuie la îmbunătățirea digestiei și detoxifierii ficatului, grăbind regenerarea membranei hepatice.

Din compoziția sa fac parte damiana, o plantă cu efecte detoxifiante, diuretice și laxative. Odată toxinele eliminate din organism, digestia se îmbunătățește.

Hyericum Perforatum T este un ingredient cu rol important în protejarea ficatului. Este și un bun dicongestiv și antiinflamator.

În procesele pe care ficatul le desfășoară, un beneficiu important îl are brusturele, care este antiviral și depurativ.

Pentru a menține sănătatea ficatului este nevoie de minerale și vitamine, iar Phisalis Spp din HepaStopForte este capabil să alimenteze membrana hepatică cu acestea.

Datorită Prunellei Vulgaris din compoziția sa, HepaStopForte are efect antitumoral, antiinflamator și antiviral. Iar datorită astragalusului este un foarte bun hepatoprotector, stimulând diureza și reducând viremia în cazul hepatitelor.

Alegerile noastre alimentare sau cele privind lichidele sunt diverse și nu întotdeauna și pe placul ficatului nostru. Din acest motiv, este indicat să luăm HepaStopForte întrucât acesta are capacitatea de a repara celulele distruse ale ficatului din cauza tutunului și alcoolului.

Măcar o dată pe an ar trebui să ne detoxifiem ficatul, iar HepaStopForte este o opțiune ideală. În plus, acest produs natural nu este benefic doar pentru ficat, ci și pentru întreg organismul. Sprijină imunitatea sa datorită faptului că are proprietăți antioxidante.

Datorită faptului că este un foarte bun antioxidant, acest supliment alimentar natural poate fi utilizat ca adjuvant în cazul afecțiunilor canceroase, detoxifiind ficatul după ședințele de chinioterapie și radioterapie.

Așadar, dacă ne dorim un ficat sănătos este indicat să intrăm în magazinul online bioo.ro pentru a ne achiziționa Hepatonic Bio sau HepaStopForte. Rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară, iar calitatea vieții ni se va îmbunătăți considerabil.

Comentarii