MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2017 11:00

(P) Inovatie de la REKZE Laboratories impotriva caderii parului

Distribuie

In sezonul rece, parul este unul dintre organele cele mai expuse temperaturilor foarte scazute de afara, astfel ca de cele mai multe ori acesta devine fragil, uscat, isi pierde stralucirea si supletea. Asta duce de cele mai multe ori la caderea in exces a parului si ruperea acestuia. Astfel ca expertii recomanda folosirea unor produse complexe care sa hraneasca firul de par in profunzime si care sa asigure conditiile optime pentru cresterea parului.

Specialistii REKZE Laboratories au dezvoltat o linie special creata pentru restabilirea si mentinerea conditiilor optime ale scalpului necesare cresterii parului. Linia de produse lansata de REKZE Laboratories include: samponul ’63’, balsamul ’43’, serul tratament ’24’ și primele servetele umede din lume pentru curatarea si hranirea scalpului, 28.

24serum             28wipes

Regenerarea parului si restabilirea conditiilor optime ale scalpului necesare acestui proces sunt un aspect important in special in sezoanele in care parul este expus, pe langa factorii poluanti si prafului, si temperaturilor scazute, dar si vantului. De aceea specialistii REKZE Laboratories recomanda folosirea intregii game impotriva caderii parului si pentru regenerarea acestuia.

Ingredientele folosite pentru produsele REKZE Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si ajuta la imbunatatirea abilitatii scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos care este mai putin predispus ruperii si caderii.

43conditioner

63shampoo

 

Linia REKZE Laboratories impotriva caderii parului si pentru regenerarea acestuia poate fi folosita pentru orice tip de par si poate fi folosita atat de femei, cat si de barbati. Formula complexa a produselor ajuta parul sa faca fata actiunilor si factorilor distructivi la care este supus zilnic, curatand scalpul in profunzime si hranindu-l pentru a sustine o crestere sanatoasa a parului.

Produsele REKZE Laboratories pot fi folosite indiferent daca te confrunti cu caderea excesiva a parului, cu lipsa de vitalitate a acestuia, sau doar vrei sa previi aceste posibile neplaceri. Linia REKZE Laboratories impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii acestuia este astfel creata incat sa poata ajuta si la prevenirea unor astfel de afectiuni si la mentinerea unei podoape capilare stralucitoare si plina de vitalitate fara Minoxidil si efecte secundare. Descopera linia de produse accesand www.rekze.ro .

Comentarii