MENIU CAUTĂ
, de Mihaela Barbu

Ponturi pentru o super partida de sex pe plajă

Distribuie

Un sondaj recent arată că peste 60% dintre români au ca primă fantezie sexul pe plajă. Şi tu poţi face mai mult decât să savurezi cocktailul cu acelaşi nume: sex on the beach. Nici nu îţi trebuie prea multe ingrediente: musai să fii pe litoral şi, fireşte, să ai partener.

De aici încolo… e simplu. Dar iată ce trebuie să ştii:
Ginecologii cam bagă spaima în femei susţinând că sexul la malul mării poate fi periculos din cauza nisipului care poate ajunge foarte uşor în vagin. Dacă ai grijă să pleci de la hotel cu un prosop, scapi de această grijă! Poate fi folosită, în caz de urgenţă şi o cămaşă!

Apa şterge orice urmă de lubrifiere naturală, tocmai de aceea sexul ar putea deveni dureros. Cei care vor să folosească un lubrifiant trebuie să aleagă cu grijă: cele pe bază de apă nu au efect, iar cele pe bază de ulei pot dăuna prezervativelor.

Există un risc destul de mare ca apa să pătrundă în prezervative. Acest lucru poate fi prevenit doar cu o erecţie puternică şi prelungită.

E recomandat să faci cât mai repede duş după ce faci sex  pe plajă sau în apa mării.


REPORTAJ: Ce poți face dacă locuiești în Timișoara și nu pleci din oraș de 1 Mai. Plimbările cu bicicleta îți oferă priveliști de vis


 

Citește mai multe despre plaja pe Libertatea.

Comentarii