Mergi direct la conținut »
Primele poze cu Connect-R, Misha și Maya, fiica lor, din vacanța petrecută la Disneyland

An de an, sărbătorile Pascale sunt despre dragoste, lumină, fericire și familie iar acest lucru l-au înțeles bine Connect-R și Misha, care, în ciuda despărțirii în acte, rămân prezenți întotdeauna, în viața micuței lor, Maya.

De Florian Gheorghe,

Prieteni buni, la fiecare eveniment special din viața copilului dar și sărbători creștine,  cei doi continuă să întregească familia mod firesc pentru ca Maya (5 ani), să nu simtă absența niciunuia. Recent, Relu – alias Connect-R- și Mihaela cunoscută drept Misha, s-au întors dintr-o minivacanță la Disneyland Paris, promisă Mayei, unde au mai fost însoțiți de unchiul micuței și familia acestuia.

 

O excursie în familie ce, cu siguranță, va rămâne o amintire de neuitat, din care vă prezentăm primele fotografii. Preț de un weekend, Ștefan Mihalache s-a dezbrăcat de  artistul Connect-R (pentru care lucrează mai mult ca niciodată, pentru un spectacol grandios promis la Sala Palatului, pe 9 iunie a.c.) și  a colindat cu fiica sa imensele parcuri de distracții Disneyland Park, Wald Disney Studious Park, de asemenea Disney Village. Au  trăit o experiență magică și unde, mai ales solistul, a regăsit o parte din farmecul copilăriei. ”A fost o vacanță  pe care am plănuit-o cu Misha de mult, singurul meu break până la show-ul de la Sala Palatului, pentru care muncesc de ceva vreme. Va fi un concert, în care nu aniversez doar ziua mea (pe 9 iunie face 37 ani) cu și 20 de ani de când am înregistrat primul meu succes muzical. Melodia ”Operație pe cord deschis” a ajuns pe locul 2 în cel mai important clasament muzical radio al vremii”

”Eu sunt Ștefan” (9 iunie, Sala Palatului) va fi un examen personal greu. Un spectacol în care vor fi alături oameni dragi -Antonia, Damian Draghici, Shift, Nicole Cherry, Alex Velea- prieteni”, adaugă Connect-R.

CITESTE SI:După o operație și două luni de spitalizare în Germania, Leo Iorga s-a întors la repetiții! Următoare intervenție, în iunie

Close
Închide
  Close