Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Avantajele manichiurii semipermanente cu produsele pentru unghii de la Victoria Vynn
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > (Publicitate) Avantajele manichiurii semipermanente cu produsele pentru unghii de la Victoria Vynn

(Publicitate) Avantajele manichiurii semipermanente cu produsele pentru unghii de la Victoria Vynn

Mâinile îngrijite au nevoie întotdeauna de o manichiură specială și impecabilă. Chiar dacă pe piață se găsesc o mulțime de produse destinate unghiilor, există anumite situații în care ne-am dori ca manichiura să dureze un pic mai mult.  Perioadele în care suntem foarte aglomerate sau dorim să plecăm în vacanță sunt pretextele ideale pentru a ne dori o manichiură cu o oja semipermanenta care să reziste și arate impecabil.

Stilul nostru de viață actual, în care suntem prinse între muncă, activitățile casnice și alte îndeletniciri cotidinene ne pune adesea în situația de a nu putea ajunge la salonul de manichiură atât de des pe cât ne-am dori. Pentru persoanele care se gândesc să-și păstreze manichiura îngrijită, dar nu dispun întotdeauna de timpul necesar, există produsele pentru unghii Victoria Vynn ce pot fi folosite si acasă , nu doar la salon.

Principalele motive pentru care merită să încercăm aceste produse sunt legate de tehnologia inovatoare cu care acestea vin. Ele sunt special create și testate pentru a garanta o colorare a unghiilor cât mai rezistentă, atunci când sunt aplicate corect. În această gamă veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o manichiura semipermanentă, care să dureze cât mai mult, respectiv: Mega Baza Victoria Vynn, Culori Pure Creamy, Culori Gel Polish, Top No Wipe Gloss Victora Vynn dar si Top-ul Mat No Wipe Victoria Vynn

Care sunt principalele avantaje ale ojelor semipermanente Pure Creamy?

  • sunt prima generație de astfel de oje semipermanente ce pot fi îndepărtate cu alcool special
  • culori super cremoase și foarte pigmentate
  • conțin ingrediente sigure pentru unghii și mâini
  • nu provoacă alergii
  • formula nu are un miros iritant
  • sunt autonivelante
  • oferă acoperire încă de la aplicarea primului strat
  • luciul obținut este intens, dacă este utilizat cu top coat-ul din aceeasi gamă
 • dispun de o pensulă care facilitează aplicarea usoară.

Pentru a vă putea bucura cât mai mult timp de avantajele acestor produse inovatoare, cu o formulă îmbunătățită, capabilă să asigure atât durabilitate, cât și protecție, este bine să fie folosite numai produse din aceeași gamă și să fie respectate toate recomandările privind aplicarea, uscarea și finisarea.

Procedura de aplicare a acestor produse pentru unghii și durabilitatea lor le fac ideale pentru a realiza rapid o manichiură elegantă și impecabilă în perioadele în care aveți nevoie de mai mult timp pentru voi.

Pentru a comanda online, a consulta oferta și a vedea toate detaliile necesare privind produsele, aplicarea și nuanțele disponibile, accesați site-ul Pinknails.ro!

 
 
Close
Close
Închide