Acestia nu au suferit niciodata de cancer, boala care acum imbolnaveste milioane de oameni la nivel mondial. La inceputul anului 1950, Dr. Ernst T. Krebs si fiul sau Dr. ET Krebs, au aflat ca in tinutul Hunza, in muntii Himalaya la nordul Pakistanului, au existat oameni care au trait peste 100 de ani, fara sa fie atinsi de cancer. Aceasta caracteristica a oamenilor din Hunza i-a facut pe multi sa caute o explicatie si au fost elaborate mai multe ipoteze. Unii s-au gandit la apa de baut, altii la stilul de viata. Insa se pare ca legatura dintre longevitatea si lipsa bolilor canceroase la aceasta populatie este cu samburii de caise. In 1940, Dr. Ernst T. Krebs si fiul sau au emis un document despre cancer, la New York. In anii in care au urmat, cei doi au aprofundat cercetarile si au emis posibilitatea ca aceasta maladie sa apara in urma unor deficiente din organism, in special a vitaminelor, potrivit alternativesante.fr. In anul 1950 medicii Krebs s-au orientat spre o alta pista. Ei stiau ca localnicii din Valea Hunza aveau caisele printre fructele de baza, pe care le consumau cu regularitate. Atunci s-au gandit ca poate exista o legatura intre caise si lipsa cancerului si au aprofundat cercetarile. Cei doi au descoperit ca populatia Hunza mai consuma si migdale amare, fructe bogate in nitriloside. Nitrilosidele se gasesc, de asemenea, in migdale, seminte de piersici, seminte de mere, in mei, muguri de fasole, hrisca, si, de asemenea, in alte fructe si nuci, dar in cantitate mai mica. Apoi, medicul Ernst Krebs apoi a ajuns la concluzia ca ingredientul activ din nitrosiloizi se gaseste numai in unele glicozide si a reusit sa il extraga, in cele din urma. A primit numele de laetrile sau vitamina B17. Mai tarziu s-a dovedit ca populatia Hunza consuma vitamina B17 cu un procent cuprins intre 100 si 200 de ori mai mare decat media americana. Asta se intampla pentru ca oamenii consumau in principal migdale amare, caise, dar si mei. Alimentul cel mai ravnit sunt samburii de caise, una dintre cele mai importante surse de vitamina B17. Una dintre primele echipe medicale care au studiat popuatia Hunza a fost condusa de chirurgul britanic de renume mondial Dr. Robert McCarrison. El a declarat in AMA Journal, 7 ianuarie 1922: „Hunza nu sufera de cancer. Ei au o recolta importanta de caise, pe care le usuca la soare, apoi le includ in dieta „, declara medicul la acea vreme, fiind citat de alternativesante.fr. Si unele triburi de indieni, longevive, precum populatiile Navajo si Karakorum, comunitati in care nu s-au raportat niciodata cazuri de tumori maligne, beau frecvent bauturi obtinute pe baza de samburi de caise. Astfel, aceste fructe sunt foarte benefice pentru sanatate. Samburii de caise pot fi consumati si separat, insa nu in cantitati foarte mari, ca sa nu devina periculosi pentru sanatate.
Cum actioneaza vitamina B17
Fiecare molecula de vitamina B17 contine o unitate de cianura de hidrogen, o unitate de benzaldehida si doua unitati de glucoza. Aceste ingrediente sunt blocate impreuna si formeaza o sinergie inofensiva. Pentru ca cianura de hidrogen sa devina periculoasa, trebuie sa fie deblocata molecula B17. Acest lucru se face printr-o enzima numita beta-glucozidaza, care este prezenta in corpul uman in cantitati infime, dar care se gaseste la un nivel ridicat in celulele nocive. Rezultatul este cu atat mai devastator pentru celulele bolnave in momentul in care unitatile benzaldehida sunt deblocate in acelasi timp. Celulele rele sunt dezintegrate. Numai celulele rele bolnave sunt distruse, cele sanatoase nu sunt atinse. Un alt medic, Dr. Ernesto Contreras, de la Oasis of Hope Hospital din Mexic, spune ca terapia cu vitamina B17 este inofensiva pentru celulele normale. Astfel, Casinovita B17, care contine extract de samburi de caise, este un adjuvant pentru bolnavii cu afectiuni celulare. Produsul ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor nocive. Vitamina B17 are si ale beneficii pentru sanatate, fiind utila pentru intarirea sistemului imunitar. Pentru ca un sistem imunitar puternic ofera protectii contra infectiilor si a altor inflamatii din corp, dar ne ajuta sa luptam mai bine si cu bolile, in momentul in care ne imbolnavim. De asemenea, aceasta vitamina este utila si pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Toxinele sunt periculoase pentru ca pot favoriza aparitia unor afectiuni.
Cum se administreaza Casinovita B17
Acest supliment alimentar este recomandat adultilor, intre trei-cinci capsule pe zi, dar si copiilor, doza recomandata pe zi fiind de o jumatate de capsula. Dozele trebuie respectate intocmai recomandarilor. Casinovita B17 este un produs 100% natural si nu are contraindicatii. El poate fi administrat in paralel si cu alte suplimente naturiste sau medicamente fara sa interactioneze in vreun fel.
Produsul poate fi administrat atat preventiv cat si de catre cei bolnavi cu afectiuni grave. Vitamina B17 este foarte importanta in organism. Lipsa ei duce la afectiuni foarte grave. Persoanele care sufera de boli grave celulare trebuie sa respecte intocmai tratamentele prescrise de catre medicul naturist, trebuie sa aiba o dieta sanatoasa si sa urmeze cel putin cateva luni cu Casinovita B17.
Deoarece in Romania tratamentele cu vitamina B17 sunt greu accesibile bolnavilor din cauza unui pret ridicat, CASINOVITA B17 este singurul produs ce poate fi comercializat in tara noastra pe o perioada limitata la un pret incredibil de mic.
Grabiti-va! Acest produs poate fi rezervat la tel. 0723.269.701 sau pe www.laetril.ro
Casinovita B17 este disponibil in farmaciile Catena