MENIU CAUTĂ

(publicitate) TOP 3 idei inspirate de cadouri pentru aniversarea voastră

Distribuie

Ziua voastră...o sărbătoare care, cu siguranță, nu trece neobservată în rândul cuplurilor de pretutindeni. Este ziua în care vrei să îi arăți persoanei iubite că o iubești și o prețuiești mai mult decât în restul anului, deoarece este ziua în care ai decis că ea sau el este persoana cu care vrei să îți împarți timpul, grijile, bucuriile și momentele.

Cu mult timp înainte de aniversare, deja începi să îți faci tot felul de gânduri și să cauți cadoul perfect. Dar să știi că, uneori, cadourile simple dar cu însemnătate emoțională mare sunt mult mai potrivite decât un cadou material scump și fără valoare sentimentală. De aceea, ne-am gândit care sunt cele mai potrivite 3 idei de cadouri cu care să îți surprinzi persoana iubită de ziua voastră:

  1. Un tort personalizat

Dacă știi că este amatoare de dulciuri, atunci un cadou dulce este cea mai bună idee. Și, ca să nu fie un cadou banal, îl poți personaliza cu ceea ce consideri că vă reprezintă cel mai bine: o fotografie, un citat sau o figurină de marțipan. Pentru că nu poți realiza un astfel de tort acasă, trebuie să apelezi la o cofetărie profesionistă care să fie capabilă să îți îndeplinească cele mai exigente cerințe. Doar vrei ca supriza ta să o dea pe spate, nu?

  1. Un colaj cu poze

Cu siguranță, de-a lungul relației voastre ați imortalizat toate momentele importante și frumoase pe care le-ați trăit, astfel că aveți o colecție impresionantă de fotografii. O idee creativă și drăguță ar fi să îi faci persoanei iubite un colaj (fie într-o ramă, fie pe un panou) cu cele mai frumoase poze ale voastre. Pe lângă faptul că e un cadou care o sa îi rămână și peste ani, a vă aduce aminte de lucrurile frumoase din relația voastră nu va face decât să vă unească și să vă bucure. Chiar și din punct de vedere psihologic, aducerea aminte doar a momentelor frumoase dintr-o relație conferă armonie și fericire relației.

  1. Un city-break

Dacă toate cadourile standard ți se par banale, atunci un city break o va da pe spate mai mult ca sigur. Dacă știi și ce oraș visează să viziteze, atunci nu mai pierde timpul și caută din timp biletele de avion. O experiență în 2, departe de rutina cotidiană, vă va apropia și mai tare iar fericirea va fi una maximă. Dacă te vei uita pe site-urile agențiilor de turism, vei găsi o mulțime de oferte pentru city break-uri de vis, cu bani puțini. Astfel, te poți încadra într-un buget decent și îi poți face persoanei iubite cea mai frumoasă surpriză.

Dacă încă nu te-ai decis la cea mai bună variantă de cadou, încă mai ai timp să îți pui imaginația și inventivitatea la treabă. Nu uita, cadourile dăruite din suflet și cu o semnificație emoțională pentru persoana dragă nu vor da greș niciodată. Lucruri materiale obișnuite îi poți oferi tot anul, însă ziua voastră este mult mai specială, astfel că merită să îți dai interesul din plin pentru fericirea jumătății tale. 

Comentarii