De Alina Guta,

Ingrediente: capul, coada, picioarele (partea osoa¬¬să), gâtul şi câteva coaste ale mielului, o legătură de pătrunjel, câteva fire de leuştean, două cepe uscate, o legătură de ceapă verde, câteva linguri de smântână, o legătură de morcovi, o ţelină, trei roşii, o mână de orez, un ou, 1 l borş, sare şi delikat.

Mod de preparare: carnea se spală şi se pune la fiert în apă cu sare, curăţân¬¬du-se permanent spuma de deasupra. Când carnea e bine fiartă, se scoate din oală şi se dezosează. În supa rămasă pe foc se pun la fiert morcovii, ceapa, ţelina şi roşiile, tocate mărunt.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă orezul spălat şi borşul. Apoi se pun carnea, oul bătut cu smântână, delikat, sare, după gust şi verdeaţa.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult