MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2018 18:47

Știri și informații curate despre securitate și apărare. Ringier România lansează Global Defense News, în parteneriat cu jurnalistul Dragoș Sasu

Distribuie

Global Defense News, https://global-def.com, este platforma online de știri și analize dedicate domeniului securității și apărării naționale și globale. Prin lansarea acestei platforme, Ringier România contribuie la informarea corectă a publicului românesc, prin jurnalism de cea mai bună calitate, într-o perioadă în care securitatea, inclusiv cea digitală, devine din ce în cea mai importantă.

Cu o abordare bilingvă, română-engleză, materialele Global Defense News acoperă subiecte diverse, de la NATO și securitatea în Europa, la apărarea pe plan local și la cibersecuritate. Platforma a fost fondată în 2017 de Dragoș Sasu și este relansată, astăzi, cu sprijinul Ringier. Este ghidul esențial în domeniul securității și apărării: oferă toate informațiile de care e nevoie pentru a înțelege provocările actuale, în Europa și în lume.

Dragoș Sasu este jurnalist o experiență de zece ani în televiziune și presă – print și online. În prezent, este corespondent în domeniul Apărării și Securității pentru Ringier România. În trecut, a lucrat pentru Realitatea TV, Prima TV, DIGI24 HD News TV.

Proiectul Global Defense News creează, inclusiv prin intermediul conferințelor noastre, o platformă de dezbatere și interacțiune cu factorii de decizie de la nivel înalt, oficialii din domeniul Apărării și Securității și cu noua generație de jurnaliști și specialiști din diferite domenii. Vom oferi o analiză complexă despre viitorul NATO, industria de apărare, apărarea europeană, securitatea cibernetică și viitorul parteneriatului transatlantic. Dezvoltarea regiunii Mării Negre va fi și ea pe radarul nostru', adaugă Dragoș Sasu, corespondent în domeniul Apărării și Securității Naționale.

Global Defense News este disponibil la adresa https://global-def.com sau prin paginile de Facebook https://www.facebook.com/globaldefenseblog/, de Twitter https://twitter.com/drsasu și de Instagraam https://www.instagram.com/yourglobaldefensenews/.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii