MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2014 08:51

Te vopsești singură? Trucuri și sfaturi pentru o culoare perfectă!

Distribuie

Vrei o culoare mai bogată, mai luminoasă şi mai atrăgătoare? Renunţă la culorile uniforme în favoarea celor care combină mai multe tonuri naturale apropiate.

Natural e mai frumos

Un lucru e sigur: culoarea naturală este cea care ne „prinde” cel mai bine şi ne avantajează. Pe lângă această nuanţă, în funcţie de culoarea tenului, a părului şi a ochilor, mai există şi alte tonuri care îţi pot da un aspect interesant. Secretul e ca nuanţa aleasă să pară că este a ta.
Ca să îţi fie mai uşor să te orientezi, stiliştii sugerează să îţi alegi culoarea cu trei tonuri mai închis sau mai deschis. Vopsitul nu ar trebui privit ca o schimbare radicală de look, ci mai degrabă ca o îmbunătăţire a imaginii actuale.

Nuanţe combinate

Alege o culoare care conţine mai multe nuanţe şi creează reflexe, mai ales la lumina soarelui. Acestea sunt nuanţe care dau impresia unui păr mai bogat şi, deoarece combină mai multe tonuri apropiate – mai închise şi mai deschise, sunt mult mai interesante.

Întreţine strălucirea culorii

Odată obţinută, culoarea trebuie pusă în valoare printr-o strălucire de efect. Foloseşte game special create pentru părul vopsit, care previn decolorarea, păstrează strălucirea şi hidratează optim, foloseşte uscătorul la cea mai mică viteză (unele aparate au chiar un buton special de aer rece) şi aplică regulat măşti naturale pentru menţinerea luciului cât mai mult timp.

Mască naturală pentru menţinerea culorii

„Ingredientele naturale sunt ideale pentru păstrarea nuanţei, pentru un plus de strălucire şi pentru hidratarea în profunzime a firului de păr. O dată pe săptămână, fă-ţi o mască din miere, un gălbenuş şi puţin ulei de in. Amestecă ingredientele şi întinde compoziţia obţinută de la rădăcină până la vârfuri. Las-o 30 de minute pe păr, apoi spală-te normal pe cap.” (Hair Stilist Cristina Drăghici Beverly Hills Beauty Salon, http://www.beverly-hills.ro)

TRUCURI ŞI SFATURI DE LA STILIŞTI:

Ca sa intensifici nuanţa parului blond, clateşte-ţi parul cu puţina şampanie. Usuca-l cu foehnul 5 minute şi şuviţele tale vor fi mai luminoase.
-Alege nuanţe pe care le poţi întreţine singura, acasa. -Culoarea aleasa trebuie sa arate bine şi atunci când eşti nemachiata. -Evita culorile prea îndepartate de nuanţa naturala. -Fereşte-te de nuanţele uniforme, standard, de cele stridente, dar şi de cele care arata perfect, pentru ca dau un aspect fals. Nici culoarea naturala a parului nu este perfect uniforma, e formata dintr-o mulţime de tonuri apropiate. -Opteaza pentru şuviţe mai închise şi mai deschise, caci dau un aspect natural şi bogat. De asemenea, şuviţele mai deschise arata senzaţional atunci când sunt discrete şi în perfecta armonie cu podoaba ta capilara.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii