MENIU CAUTĂ

Tratament naturist împotriva căderii părului cu suc de ceapă

Distribuie

Învață cum să prepari un tratament naturist împotriva căderii părului cu suc de ceapă. Sucul de ceapă este unul dintre cele mai bune tratamente pentru păr subțire și pentru regenerarea podoabei capilare.

Un tratament naturist împotriva căderii părului cu suc de ceapă este ideal pentru că ceapa conține sulf. Acesta este unul dintre elementele principale care ajută la creșterea părului. Este prezent într-o cantitate mare în păr, piele și unghii. Lipsa lui poate provoca probleme cum este căderea părului. Poți beneficia de aportul intern de sulf consumând ceapă, usturoi, broccoli, conopidă, sparanghel, spanac, fructe de mare, toate tipurile de carne, ouă, lapte, fasole, mazare, linte, soia, germeni de grâu.

Ceapa, ideală împotriva căderii părului

Studiile clinice relevă faptul că ceapa, utilizată extern, poate trata căderea părului sau subțierea firului de păr. În plus, ceapa combate și alte probleme ale părului, cum sunt mătreața, infecțiile scalpului și poate inversa procesul de albire prematură a părului. Un studiu din 2002 al Journal of Dermatology, arată că persoanele care sufereau de alopecia areata care au aplicat suc de ceapă de două ori pe zi, timp de două luni au avut o rată semnificativ mai mare de creșterea părului, decât grupul de control care nu a urmat niciun tratament. Uimitor, cele mai bune rezultate le-au avvut bărbații, nu femeile.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Comentarii