Între 15 și 17 iulie, la prânz, probleme domestice care nu se rezolvă prea simplu. Ostilități în familie. Solicitări majore în plan socio-profesional care îl îndepărtează pe nativ de la îndatoririle curente față de familie (părinți) ori față de propria-i casă, mai ales, în preajma zilei de 17 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, ipostază astrală care ar putea reedita, scoate la suprafață sau acutiza chestiuni de educație, atitudine, percepție și mentalitate cu privire la țară, familie, mai ales dacă respectivul nativ trece printr-o perioadă incomodă și nu poate să depășească niște obstacole existențiale ori trece prin clipe de dezamăgire, dezorientare, depresie, singurătate.

Între 17 iulie, după ora 12:30′, și 19 iulie, dorința de a se elibera de stres, de a uita de necazuri prin relaxare și cufundarea în activități care fac plăcere, oferă compensare, ceea ce nu înseamnă, obligatoriu, petreceri zgomotoase sau distracții ieftine.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului. În felul acesta, Mercur va opera, din nou, asupra sectorului carierei, al afirmării profesionale, al ascensiunii sociale, al numelui și al succesului sau al imaginii publice. Dacă o serie de aspecte „scârțâie”, de-acum, până pe 11 august, Balanțele vor avea posibilitatea să analizeze atent fiecare ipostază de viață care nu funcționează corect sau așa cum și-ar dori ei, găsind, mai ales după 1 august, soluții rezonabile, mai puțin spectaculoase, din grija de a nu greși sau de a nu exagera.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens