MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2017 18:00

VIDEO | ”Uranissima”, emisiunea care îți spune totul despre cum îți influențează planetele zodia. Urmărește aici prima ediție

Distribuie

„Uranissima”, emisiunea care îți spune totul despre cum îți influențează planetele zodia, a avut prima ediție duminică, 8 octombrie. În fiecare duminică, Urania îți va spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. 

Emisiunea care a împlinit, în această vară, 21 de ani, cu o mică întrerupere și ziua de astăzi. Previziunile Uraniei, pe care, de acum, publicul o va cunoaște drept Uranissima, s-au regăsit, timp de trei ani, în formă tipărită, în paginile ziarului Libertatea. Noua emisiune, care a debutat duminică, 8 octombrie, și care poate fi urmărită numai pe libertatea.ro, este ”un format nou, complex, bogat, care s-a gândit să răspundă mai multor forme de comuni care cu dumneavoastră”, ne asigură celebra astroloagă.

Astfel, începând de duminică, 8 octombrie, cele două pagini care vor fi în continuare tipărite și vor apărea în ediția de fiecare vineri a ziarului, urmând apoi să se regăsească în secțiunea special dedicată pe site-ul libertatea.ro, vor fi însoțite de o emisiune, care se va chema ”Uranissima”.

”De-a lungul timpului o să înțelegeți cum și de ce s-a ajuns la această formulă. Emisiunea va fi mult mai lungă și mai bogată în sugestii, informații și provocări de cât a fost până acum în 21 de ani. Este vorba despre un nou proiect care presupune o abordare lejeră și necenzurată de la factorul timp, ceea ce pentru mine este o minune”, spune Urania.

Pentru a accesa VIDEO-ul cu emisiunea intră aici

Citește mai multe despre Urania pe Libertatea.

Comentarii