MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2016 11:56

Vii om normal, pleci mai seducător decât Casanova. Ce se întâmplă în tabăra de seducție de la Vama Veche

Distribuie

Ce este Tabăra de Seducție și de ce ați ales plaja Vama Veche?

Tabăra de Seducție este locul în care orice este posibil. Poți să vii acolo un tip „normal”, un tip care are emoții când vorbește cu o fată necunoscută și să pleci de acolo total schimbat. Aș spune că pleci de acolo „un alt om”, dar nu vreau să sune de parcă pleci de la o întâlnire MISA, ci pur și simplu devii o versiune mai bună a ta, mai încrezător și cu o lejeritate mult mai mare când vine vorba de a cunoaște femeile pe care le placi.

Am ales Vama Veche pentru că îmi place energia locului, îi ajută pe oameni să dea ceva mai repede jos măștile sociale și să fie atutentici, ceea ce vrem să și obținem de la oamenii cu care lucrăm.  Plaja, cluburile, căldura și cocktailurile reci fac sezonul de vară să fie momentul în care toată lumea caută o aventură… iar marea este cel mai bun loc pentru asta.

 Cum mă poate ajută că să am mai mult succes la femei?

În primul rând Tabăra de Seducție este structurată în două părți mari, partea teoretică în care ți se explică exact, de la A la Z, cum și ce să faci pentru a interacționa cu fata pe care o placi și în al doilea rând partea practică în care megi împreună cu trainerii noștri pe plajă și ți se va oferi tot suportul și sfaturile necesare ppentru a trece peste emoții, să te simți bine și să te distrezi cu fetele pe care ți le dorești.

 De ce tocmai voi?

În primul rând ne recomanda rezultatele. Am lucrat deja cu succes cu mii de oameni din România și nu numai. În al 2-lea rând, specializările. Suntem psihologi și traineri acreditați, ne-am dedicat viața acestui proces de pre-relaționare numit Seducție.

  • Scapi de emoţii;
  • Cum să nu mai ai frică de abordare;
  • Uneltele de care ai nevoie pentru a crea și a întreţine o conversaţie;
  • Înveţi cum să obţii un sărut în primele 5 minute în care ești cu o femeie;
  • Cum să nu mai ai momente în care nu știi ce să spui sau ce să faci;
  • Afli cum să o aduci din club la tine acasă;
  • Înveţi să faci tranziţia de la conversaţie către sex.

Incidente sau intamplări savuroase din anii trecuți?

Îți pot spune că din prima seară au „marcat” tipi care nu s-ar fi gândit în viață lor că e posibil să vorbească cu o femeie pe care nu o cunosc.

Mai multe din experiențele celor care au participat le poți vedea în video-ul cu testimoniale.

Înscrie-te aici la Tabăra de Seducție.

 

Citește mai multe despre arta seductiei, Seductie și Vama veche pe Libertatea.

Comentarii