27 Ian. 2016 11:32 Miruna Darcovici

Andra, mesaj emoționant de ziua lui Măruță

Distribuie

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Părinți a doi copii, ei nu încetează să-și facă des declarații de dragoste. Astăzi, în ziua în care prezentatorul împlinește 38 de ani, Andra i-a transmis un mesaj emoționant.


Cântăreața a publicat mesajul și o fotografie cu toată familia, la scurt timp după miezul nopții, pentru a fi printre primii care îl felicită. ”La mulți ani dragostea mea! Ești un om bun și sunt mândră că ești soțul meu, tatăl copiilor mei, definiția fericirii mele! Te iubesc”, a scris Andra.

andra maruta

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, David și Eva Maria Ioana

Cătălin Măruță a fost copleșit apoi de urări pe o rețea de socializare, unde a răspuns miilor de mesaje. ”Multumesc pentru urari! Am implinit 38 de ani minunati astazi si spun asta cu toata sinceritatea. Ma simt implinit, fericit si inconjurat de prieteni. Nu e zi in care sa nu rad si sper ca in continuare sa traiesc asa. Nu pot sa spun asta mai simplu de atat: sunt binecuvantat! Va urez si eu voua ceva: sa iubiti si sa fiti iubiti!”, a scris prezentatorul.

În 2008, Andra s-a căsătorit cu prezentatorul tv Cătălin Măruţă şi în acelaşi an a fost aleasă pentru a prezenta emisiunea Olala de la Pro TV. În 2010 solista s-a putut declara o femeie împlinită pe toate planurile, deoarece a rămas însărcinată și în 2011 a născut un băiețel, care poartă numele David. Cântăreața a devenit din nou mamă, anul trecut, când a adus-o pe lume pe Eva Maria Ioana.

Comentarii