Antonia, amănunte nebănuite din culisele participării ei la Uite cine dansează. „Am avut dureri, dar nu am vrut să par o victimă”

20 aprilie 2017 16:31

Antonia, amănunte nebănuite din culisele participării ei la Uite cine dansează.Artista a povestit ce a însemnat experiența de la show-ul de dans de la Pro Tv pentru ea.

Antonia a fost una dintre vedetele care a concurat la emisiunea Uite cine dansează, de la Pro Tv, acolo unde prntre participanți se află și iubitul ei, Alex Velea, cu care are doi băieți.

În ediția din cea de-a doua zi de Paște, Antonia, care recent a mărturisit că nu i-a fost ușor să revină la proiectele ei după cea de-a doua naștere, a fost eliminată.

Acum, cântăreața a dat detalii despre experiența pe care a trăt-o la concursul de dans.

 

Antonia, amănunte nebănuite din culisele participării ei la Uite cine dansează. „A fost greu psihic și fizic”

 

„A fost o experiență frumoasă la „Uite Cine Dansează”! Cu plusuri și minusuri, furie, presiune și emoții. Uneori, simt că am fost un pic prea dură cu mine, dar asta numai pentru că eu sunt o fire muncitoare și de asemenea, competitivă! Nu sunt cea mai bună dansatoare sau cel mai bun artist din România, dar ceea ce știu este că merit lucruri bune în viață datorită faptului că niciodată nu renunț și îmi place să fiu bună cu oamenii!


Pur și simplu nu a fost să fie pentru mine să merg mai departe, nu poți câștiga întotdeauna în viață și este firesc. A fost greu pentru mine, da, recunosc, psihic și din punct de vedere fizic (din cauza că am început repetițiile la doar 3 luni de la nșsterea lui Akim și operația de cezariană). Au existat momente în care am avut dureri, dar nu am vrut să menționez acest lucru de multe ori, doar pentru că nu am vrut să par o victimă sau să mă scuz!”, a afirmat artista.

 

Antonia, amănunte nebănuite din culisele participării ei la Uite cine dansează. „Sunt al naibi de mândră de mine”

 

„Deci da, eu sunt al naibii de mândră de mine! Bravo! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din această experiență pentru mine și pentru toți cei care m-au sprijinit și votat, vă mulțumesc! Iubire, acum sunt un telespectator, dar cel mai important sunt fana ta numărul 1 din prima zi, am învățat și învăț foarte multe de la tine! Așa că, hai, Alexandru!#teamVelea
Mulțumesc, Paolo, pentru ăpe care ai avut-o cu mine și pentru dansurile noi pe care le-am învățat! O experiență cool!”,. a mai spus Antonia.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro