MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2017 23:16

Cum arată azi marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Incredibil ce bine se ține la 60 de ani

Distribuie

Cum arată azi marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Soprana daniela Vlădescu se ține extraordinar de bine, deși este sexagenară.

Celebra soprană Daniela Vlădescu  este cunoscută în toată România grație poveștii de dragoste pe care a trăit-o cu fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu, Nicu.

Fiul cel mic al soţilor Nicolae şi Elena Ceauşescu, Nicu, supranumit Prinţişorul', s-a născut la 1 septembrie 1951 şi a murit de ciroză într-un spital din Viena, în 1996. A absolvit Facultatea de Fizică la Bucureşti şi a fost primul secretar al judeţului Sibiu timp de trei ani.

El s-a iubit cu multe femei frumoase și celebre din România, însă cea mai cunoscută poveste de dragoste a sa a fost cea cu soprana Daniela Vlădescu.

 

Cum arată azi marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Nu-și arată sub nicio formă anii

 

Daniela Vlădescu a fost dintotdeauna o femeie extrem de delicată și de frumoasă, cu o senzualitate aparte.

Deși anii au trecut, iar astăzi a ajuns la 60 de ani, artista nu-și arată deloc vârsta.

Recent, soprana a fost la lansarea albumului lui paul Surugiu-Fuego. Arată impecabil. Pare cu cel puțin 10 ani mai tânără, este la fel de delicată ca în urmă cu ani și are o eleganță aparte.

Am fost îndrăgostită de un om de calitate, tânăr, inteligent, cu simţul umorului, şi nu pentru că era fiul preşedintelui (n.r.-al lui Nicolae Ceauşescu), nu văd de ce trebuie să fiu mereu judecată. E un om de la care nu am primit nimic în viaţa mea! Şi-n ziua de azi se spune că am avut de câştigat de pe urma lui, iar asta mă doare. Imaginea mea poate fi a unui om interesat, care s-a vândut. Eu nu m-am vândut niciodată nimănui!”, spunea artista într-un interviu din urmă cu ceva ani.

Loading...
Comentarii