MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 12:48

Cum arată nora lui Adrian Năstase în costum de baie. Fiul cel mare al fostului premier al României și soția sa, aniversare departe de ochii lumii

Distribuie

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, și soția sa au aniversat un an de căsnicie departe de ochii curioșilor. Nora lui Adrian Năstase s-a fotografiat în costum de baie.
În luna ianuarie a anului trecut, Andrei Năstase, fiul el mare al fostului premier al României, Adrian Năstase, s-a căsătorit cu Bianca Ciuvăț.

În martie, 2017, Andrei Năstase și Bianca au devenit părinții unui băiețel.

Fiul cel mare au lui Adrian Năstase și partenera sa de viață au sărbătorit un an de căsnicie departe de meleagurile natale și de ochii curioșilor. Cei doi au ales o destinație exotică, unde s-au bucurat din plin de mare și de soare.


Andrei Năstase și Bianca nu au aniversat doar un an de mariaj, ci și ziua de naștere a fiului cel mare al lui Adrian Năstase, care a împlinit 32 de ani.


În vacanță, Andrei și Bianca au fost mai fericiți ca niciodată, ipostazele în care s-au fotografiat demonstrând din plin acest lucru. Bianca n-a ratat ocazia de a-și face și câteva instantanee în costum de baie. Nora lui Adrian Năstase afișează o siluetă armonioasă, nici nu zici că a trecut printr-o naștere.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi


 

Loading...
Comentarii