MENIU CAUTĂ
03 Mai. 2018 09:14

Cum i-a ascuns Anamaria Prodan mamei sale că este bolnavă. „Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva”

Distribuie

Anamaria Prodan a dezvăluit cum i-a ascuns mamei sale, dar și familiei faptul că interpreta era grav bolnavă.

Impresara Anamaria Prodan și-a pierdut mama, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, în data de 16 aprilie. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 70 de ani, în urma unei boli cumplite la pancreas. Ionela Prodan a fost înmormântată în data de 19 aprilie la Cimitirul Bellu din Capitală.

Anamaria prodan i-a ascuns mamei sale faptul că era grav bolnavă. Ba mai mult decât atât, vedeta nu le-a spus nici membrilor familiei cât de gravă era situația, timp de multe luni, după cum a declarat la emisiunea Vorbește lumea, de la postul de televiziune Pro TV.

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. Cel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit.

 Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți.

 Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla.

Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul”, a mărturisit Anamaria Prodan.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii