MENIU CAUTĂ
18 Ian. 2018 16:32

FOTO/ Cum s-a îmbrăcat premierul Viorica Dăncilă la nunta fiului ei

Distribuie

Viorica Dăncilă a fost soacră mare în urmă cu doi ani. Ținuta pe care a ales-o este total diferită de modul în care se afișează de obicei.

Viorica Dăncilă este noul premier desemnat al României, fiind astfel și prima femeie din țara noastră care ajunge într-o astfel de funcție.

Viorica Dăncilă, care a fost agresată pe stradă în urmă cu câțiva ani după ce a rupt afișe electorale cu Traian Băsescu, are o preferință foarte clară în ceea ce privește vestimentația cu care se afișează în public.

Premierul României preferă ținutele înflorate, colorate și cu motive etnice. Însă, la nunta fiului său, Victor, care a avut loc în anul 2016, Viorica Dăncilă a ales o ținută pe măsura statutului de soacră mare. Ea a purtat o rochie lungă, de culoare nude, fără mâneci, în care și-a afișat cu mândrie decolteul.

Imaginea de la nunta fiului Vioricăi Dăncilă a fost postată chiar de premierul României, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Nora Vioricăi Dăncilă se numește Elena și este consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

La nuntă au fost prezenţi toţi greii PSD, inclusiv cei doi foşti premieri ai PSD, Adrian Năstase şi Victor Ponta.


Citește și: VIDEO | Psihologul Libertatea: Viorica Dăncilă nu este o persoană cu abilitați de lider. Pare a fi foarte flexibilă la sugestii


 

Loading...
Comentarii