VIDEO EXCLUSIV /Atitudine bizară a Gabrielei Cristea. Ce a răspuns la întrebarea: ești însărcinată?

07 februarie 2016 13:35 De: ,

Prezentatoarea TV și soțul ei, Tavi Clonda, își doresc cu ardoare să devină părinți. Un copil le-ar întregi familia și i-ar împlini cu adevărat.

De-a lungul timpului, au existat tot felul de speculații legate de o posibilă sarcină, mai ales că anunțul Gabrielei că vrea un bebeluș a fost făcut încă de pe vremea când era căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader. Nu a fost să fie, însă ea este optimistă în acest sens. E Gabriela Gristea însărcinată? “Răspunsul este da”, ne-a spus vedeta Kanal D, după care a revenit cu un alt răspuns extrem de ambiguu. “Nu, nu am niciun răspuns în momentul acesta și nici nu vreau să vorbesc foarte mult pe tema asta, pentru că este singura chestie despre care noi doi am hotărât să nu mai vorbim așa, decât noi între noi și atât. Am căpătat așa un soi de superstiție, deși noi nu suntem superstițioși, când o să se întîmple, o să se întâmple. Și o să vedem cu toții”.

tavi-gabi-cristea.jpg

Un lucru este cert: vedeta și soțul ei, Tavi Clonda, s-au supus unor investigații medicale, iar doctorul le-a dat undă verde pentru conceperea unui urmaș. “Nu am nicio problemă de sănătate, nici eu și nici el”, a precizat ea.

Nu vrea să fie compătimită

Prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” susține că va urma și ea trendul viitoarelor mămici superstițioase. Prin urmare, nu va împărtăși marea veste decât după ce va trece de perioada critică.

“Mi se pare firesc să se întâmple așa, pentru că în prima parte a unei sarcini există risc de avort spontan foarte mare, mai ales în cazul unei femei care depășește o anumită vârstă. Și atunci nu poți să te hazardezi și să îi anunți pe toți, chiar dacă e mare fericirea, nu poți să te apuci acum și să arunci cu vestea în dreapta și-n stânga și după aceea…Cred că ideea este că te ferești de ce s-ar putea întâmpla, pentru că lumea e fericită pentru tine, și după aceea, dacă se întâmplă vreo nenorocire …nu vrei să-ți plângă nimeni de milă și atunci lasă să fie totul bine și frumos și mai discutăm, că se bucură și când e totul sigur”, a mai adăugat Gabriela Cristea.

Până la capăt, toate explicațiile ei legate de maternitate pot sugera la fel de bine că este însărcinată, dar și că nu este.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro