EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu nu doar că este gravidă, dar a stabilit și cum va naște: Cezariană de 3.500 de euro!

28 martie 2016 23:30

După mai multe alarme false în decursul ultimilor ani, sarcina Biancăi Drăgușanu este din nou pusă la îndoială. Acțiunile ei însă trădează faptul că, de data aceasta, chiar crește un copil în pântecele ei. Copilul lui Victor Slav.

bianca dragusanu

În timp ce comentatorii își dau cu părerea despre gravidenia ei, Bianca Drăgușanu își vede de treabă și își aranjează ploile pentru ziua în care va deveni, pentru prima oară, mamă. Celebra însărcinată se pregătește, potrivit surselor noastre, să intre în cel de-al doilea trimestru de sarcină și are toate analizele la zi: evoluția copilului este favorabilă, starea gravidei excelentă.

Și, pentru că totul merge conform dorințelor Biancăi și ale iubitului ei, Victor Slav, viitorul tătic a mers recent să-și cunoască moștenitorul. Vineri, sub pretextul unei vizite la o proaspătă mămică, cei doi au descins la o clinică privată din Capitală: ea zâmbitoare, el emoționat.

Victor și-a văzut copilul

La fel au și părăsit incinta, o oră mai târziu. Bianca avea programare la ginecolog la ora 17.00 și, după ce, conform protocolului, Victor a văzut minunea pe monitorul ecografului și i-a ascultat bătăile inimii, cei doi ar fi discutat cu specialistul nu doar recomandările pentru lunile următoare, ci și detalii legate de clinică. Apropiați ai cuplului, susținuți de surse din interiorul clinicii, ne-au dezvăluit că Bianca a ales deja nașterea prin cezariană, care o va costa la clinica privată aleasă 3.500 de euro.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro