14 Ian. 2018 10:00

EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

Distribuie

După un scandal de proporții, fosta amantă a lui Gabi Enache și-a atins scopul și a devenit soția fotbalistului. Pentru acest vis, Lena Rohozneanu a plătit un preț pe care multe alte femei nu l-ar fi acceptat niciodată. Bruneta și-a părăsit complet fiica din prima căsătorie, cea cu handbalistul Mihai Rohozneanu.

Chiar dacă nici Gabi Enache, nici Lena nu sunt nici primii, nici ultimii care își părăsesc foștii parteneri și ies dintr-o relație în care nu mai erau fericiți și nu mai exista armonie pentru o nouă iubire, cei doi sunt însă condamnați de prieteni și de apropiați, pe motiv că nu și-au abandonat doar foștii soți, ci și copiii din relațiile anterioare. În timp ce fotbalistul este acuzat că, de când are un nou copil, a uitat complet de fetița pe care o are cu Mădălina, fosta soție, Lena este aspru criticată că și-a lăsat fiica, de nici 10 ani, doar în custodia tatălui.

De când s-a mutat în București pentru a fi mai aproape de Enache, Lena nu s-a mai interesat aproape deloc de soarta fiicei sale. Dovadă că a rămas imediat însărcinată, iar acum se concentrează pe creșterea micuțului pe care îl are cu Gabi Enache. Așa că, în timp ce fiul ei se bucură de toată atenția ei, fiica pe care o are cu handbalistul Mihai Rohozneanu locuiește la Constanța împreună cu sportivul. Chiar dacă știe că fostul ei soț are și câte două antrenamente pe zi și două cantonamente, Lena nu a luat-o pe fetiță în custodia ei, ci a preferat să o lase pe fosta ei soacră, care s-a mutat de la Reșița la Constanța, să se ocupe de creșterea și educația micuței.

Amanta lui Gabi Enache s-a transformat în soție grijulie

La cum evoluează lucrurile și la cum se plâng foștii soți ai celor doi, se pare că nici în viitorul apropiat, Lena și Gabi nu vor ieși în parc alături de fiul lor și fetițele din celelalte relații. Vă reamintim că  fotbalistul și fosta playmate s-au cunoscut pe Facebook, iar Enache, care la vremea respectivă era însurat, a făcut primul pas și a invitat-o la București pentru a lua cina împreună. Lena, care și ea era căsătorită, a răspuns afirmativ invitației și, încet-încet, de la o discuție s-a ajuns la atingeri, zâmbete și a sfârșit în fața Ofițerului de Stare Civilă. La finele anului trecut, amanta s-a transformat în soție, iar în momentul de față își trăiesc fericirea alături de băiețelul lor, de numai patru luni.

CITEȘTE ȘI:

 

 

Loading...
Comentarii