15 Mai. 2017 18:34

FOTO EXCLUSIV/ Cum a ajuns Liviu Teodorescu în pat cu cea mai râvnită femeie din România

Distribuie

După ce a cucerit publicul de la „Uite cine dansează” cu coregrafiile lui, Liviu a mai făcut o cucerire. De această dată Liviu Teodorescu a ajuns în pat cu Cristina Ich, nimeni alta decât frumoasa vloggeriță, una dintre cele mai râvnite femei din România.

 

Liviu Teodorescu nu este doar unul dintre finaliștii de la „Vocea României”, dar a fost revelația concursului „Uite cine dansează”, unde a ajuns în topul celor mai buni trei dansatori. Cu toate că s-a descurcat bine pe scena de dans, pasiunea lui este în continuare muzica. Așa că după o pauză de câteva luni, timp în care a participat la show-ul de dans, Liviu a revenit la muzică. Săptămâna viitoare va lansa un nou videoclip pe care l-a filmat alături de nimeni alta decât vlogerița Cristina Ich. Tânăra nu l-a cucerit doar pe Liviu, ci este una dintre cele mai râvnite femei din România. Cu toate acestea, doar Liviu a reușit să o bage în patul lui. Chiar dacă totul a fost un scenariu bine pus la punct, asta nu înseamnă că nu a stârnit invidie în rândul reprezentaților sexului tare.

Liviu Teodorescu a ajuns în pat cu Cristina Ich

Cristina Ich a devenit obsesia lui Liviu Teodorescu, însă doar pentru filmările clipului melodiei „Obsesie”, single compus chiar de Liviu. Totuși imaginile cu Cristina îmbrăcată doar în lenjerie intimă și întinsă pe pat vor deveni publice abia săptămâna viitoare. „Am făcut o tradiție din colaborările cu bloggerițe și vloggerițe. Îmi place abordarea lor și naruralețea cu care se implică în proiecte. Lucrând la scenariu pentru videoclip împreună cu echipa mea, ne-am dat seama că cea mai potrivită pentru a deveni „Obsesia” este Cristina Ich. A fost prima și singura noastră opțiune. Cu toate că ne-am cunoscut doar în ziua filmării, pe set totul a mers perfect. Noul meu single se va lansa abia săptămâna viitoare”, ne-a spus Liviu.

FOTO: Ciprian Ciulei

Comentarii