MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 09:40

Fratele Ancăi de la Exatlon s-a cuplat cu o fostă coechipieră a acesteia. Concurenta a aflat în direct despre idilă

Distribuie

Anca, fostă concurentă la emisisiunea Exatlon România, a avut parte de o surpriză de proporții. Fratele ei i-a mărturisit în direct că s-a amorezat de una dintre fostele ei colege din competiție.

Anca a fost una dintre componentele echipei Războinicilor la concursul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Aceasta a fost eliminată din concurs în urma voturilor telespectatorilor. Pe durata cât a fost prezentă la competiție, Anca a avut numeroase scandaluri atât cu coechipierii ei, cât și cu rivalii din echipa Faimoșilor.

Marți seară, la o emisiune de la Kanal D, Anca a avut parte de o mare surpriză. Fratele ei, Radu i-a dat o veste-bombă. Acesta a anunțat-o că formează un cuplu cu una dintre fostele ei colege din echipa Războinicilor de la Exatlon România. Este vorba de Diana Kovacs.

 „Draga mea soră, în ultimele săptămâni am ieșit cu o fostă colegă de-a ta de la Exatlon. Este Războinică. În serile în care ziceam că merg la bere sau la alergat, eu mă vedeam cu ea…”, i-a spus Radu surorii sale.

„Sper să nu fie Alina. Ar fi cea mai nefericită alegere. pentru mine ar fi, da… Sper să nu fie Mariana”, a spus Anca.


În momentul în care fratele său i-a spus despre cine este vorba și Diana a apărut în platou, Anca a reacționat:

„Eu sunt surprinsă. Cu Diana m-am văzut acum câteva zile la maraton, am alergat împreună și nu mi-a zis nimic. Mie mi-e drag de Diana, m-am înțeles bine cu ea și sper să se înțeleagă și ei bine”.

Diana a povestit cum a început idila dintre ea și Radu, fratele Ancăi de la Exatlon România.

 „Inițial, l-am refuzat când m-a invitat în oraș. Nu prezenta interes pentru mine. La insistențele lui, într-un final am cedat. Nu m-am aranjat, m-am gândit că dacă e fratele Ancăi suntem că în familie, ieșim la o poveste și nu necesită atâta deranj. Ne-am văzut în mașină și am stat de vorbă”,  a explicat Diana.


Citește și: Cum a fost interzis Cristian Țopescu de Elena Ceaușescu. Timp de șapte ani a stat departe de televiziune


 

Loading...
Comentarii