Mergi direct la conținut »
De la ce a plecat războiul dintre Diana Belbiță și Anca de la Exatlon. "Lângă numele meu era desenată o cruce"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De la ce a plecat războiul dintre Diana Belbiță și Anca de la Exatlon. „Lângă numele meu era desenată o cruce”

Diana Belbiță și Anca de la Exatlon România s-au întâlnit în platoul unei emisiuni de televiziune, unde au explicat de la ce a pornit războiul între ele.

De Dana Aramă,

Diana Belbiță, care a fost eliminată de la concursul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune.

Diana Belbiță s-a întâlnit cu o fostă rivală din echipa Războinicilor, Anca, cea care a provocat-o de curând la un duel în cușcă.

La emisiunea de la Kanal D, Diana Belbiță și Anca au explicat de la ce anume a pornit războiul dintre ele.

„O să mă prefac că nu am auzit ce a spus despre mine, nu a fost tocmai drăguță la adresa mea”, a spus Anca.

„Cred că se referă la ce am spus eu: orice mucegai se crede rudă cu penicilina”, a explicat Diana Belbiță.

„Am mai avut divergențe”, a adăugat sportiva.

„Da, am mai avut, nici nu știu de unde a pornit antipatia ta pentru mine…  Pe mine mă provoca mereu toată lumea, dar eu aveam și simțul umorului.

Provocarea mea a fost un răspuns la ceva ce a făcut Diana acolo. Lângă numele meu, în casă, era desenată o cruce. Am întrebat cine a făcut asta, la ceremonie, și am aflat că ea fusese”, i-a replicat Anca.

„Și cât m-am chinuit. Nici nu aveam cu ce să scriem, am luat un cui ascuțit. Mi-a părut rău când am văzut că a fost modificată. Ne-am distrat foarte tare!

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Am desenat o cruce pentru Anca. Mă trezeam în fiecare dimineață și vedeam numele ei. Am zis că trebuie să fac ceva, mie nu îmi place să văd scris pe pereți.

Nu s-a pus problema de veșnică pomenire. Am vrut să fac ceva amuzant, ceva care să o stârnească”, a explicat Diana Belbiță.

La Exatlon România, cei trei concurenți propuși acum spre eliminare fac parte din echipa faimoșilor. Este vorba despre Geanina, Valentin, cunoscut drept Bruce, și Cătălin Cazacu.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

Close
Închide
  Close