29 Feb. 2016 13:51

În urmă cu cinci ani lumea se uita la ei ca la circ! Vezi cum arată acum Sexy Brăileanca și Fernando de la Caransebeș!

Distribuie

Au trecut anii și s-au întors în anonimat, ispravele lor care au ținut o țară întreagă cu ținut urechile ciulite au fost uitate, din fericire, pentru că felul de a face televiziune s-a mai schimbat.

sexy b

După o scurtă carieră în industria pornografică din occident, Florina Mihăilă, pe care o țară întreagă a cunoscut-o drept Sexy Brăileanca, a ”eșuat” prin saloanele de masaj din Germania, de unde s-a întors anul trecut. La înfățișare schimbată radical, mai puțin la îndeletniciri, căci, în lipsa unor alte preocupări, blonda face turnee în nighcluburile de provincie, unde se ocupă cu striptease-ul.

Fernando de la Caransebeș, ”originalul”, nu personajul ce a fost întruchipat cu mult umor de Mihai Bendeac în serialul său -”În puii mei”, a devenit mai matur. Dovadă decizia pe care a luat-o, aceea de a se împotrivi ”talentului” său și a nu mai încerca să bată la porțile afirmării cu noi melodii.

Fernando, pe numele său Adrian Rada, a renunțat la facut manele, are gând de însurătoare și talentul său excepțional nu va putea fi auzit pe viitor decât între credincioși, la o biserică evanghelică din orașul său.

sexy braileanca

 

 

Loading...
Comentarii