Libertatea a descoperit ce îndeasă divele în poşete, când merg la evenimente mondene: Andreea Bănică are la ea «încălzitorul de funduleţ»!

27 februarie 2016 23:30 De: ,

Vedetele au semnat condica, zilele trecute, la Viva! Charity Gala, un eveniment exclusivist, pentru care s-au pregătit ca la carte, de la coafură şi machiaj până la ţinută şi accesorii. Cum la rochiile de seară nu puteau asorta genţile uriaşe pe care le cară ziua după ele, ci poşete mici-mici, au fost nevoie să trieze la sânge lucrurile necesare. Uşor de zis, greu de făcut! Ce-au decis, până la urmă, că le este indispensabil am aflat după ce le-am “somat” să-şi deschidă gentuţele pentru noi…

Cu o sinceritate debordantă, Andreea Bănică ne-a dezvăluit ce obiecte indispensabile şi-au făcut loc în poşeta ei: “Am încercat să bag şi telefonul, dar nu a mai încăput. Am acest clips, l-am avut în păr până la intrare, mi-a ţinut bucla. Mai am cheile de la maşină, plus încălzirea, la care îi dau drumul de aici, să-mi încălzesc funduleţul”.

Anca Lungu

Anca Lungu

Anca Lungu s-a adaptat fără probleme la gentuţa de seară, pentru că nu cară după ea lucruri inutile.

“Am cheile de la maşină, bani pentru parcare, permisul de conducere, buletinul, telefonul şi cardurile. Nu am avut niciodată o slăbiciune pentru poşete şi nici pentru a căra lucruri inutile după mine. Îmi place să mă simt mai liberă. Aş fi renunţat şi la acest clutch, dar pentru că nu am buzunare, a trebuit să îl iau după mine”, ne-a mărturisit prezentatoarea Observatorului de weekend.

Jojo

Jojo

“De obicei, am un ruj, cardul şi cheia de la maşină. În seara asta am aceleaşi lucruri, numai că nu am rujul, pentru că am un make-up artist foarte bun şi nu a mai fost nevoie. Telefonul nu a mai încăput, pentru că este un clutch dur şi nu m-am descurcat”, ne-a dezvăluit Cătălina Grama, pe numele de scenă Jojo.

Simona Gherghe

Simona Gherghe

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, a optat pentru un plic negru, de dimensiuni mici. Ce a ascuns în el?

“Nu minuni foarte mari, nişte bani, glossul şi cheia de la maşină, atât. Însă în geanta mea, care este în maşină, sunt mult mai multe lucruri care-mi sunt utile în timpul zilei”, ne-a dezvăluit ea.

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a purtat o rochie veche de 32 de ani, luată din garderoba bunicii, căreia i-a făcut unele mici ajustări, şi o geantă mică-mică.

“Am foarte puţine lucruri în clutch-ul ăsta, pentru că nu e încăpător. Trebuia să fie şi telefonul, doar că l-am uitat în maşină. Am un ruj şi un corector, atât”, ne-a spus soţia lui Cabral.

Simona Pătruleasa

Simona Pătruleasa

“Am o cheie, nişte bani pentru parcare, bonul de la haină şi cam atât. Restul se află în maşină, pentru că nu au mai avut loc”, ne-a dezvăluit vedeta Kanal D Simona Pătruleasa.

Paula Chirilă

Paula Chirilă

Paula Chirilă a reuşit performanţa de a îndesa în poşeta de dimensiuni reduse un produs cosmetice ceva mai măricel:

“Am cheia de la maşină, o pudrieră, telefonul şi bonul de la garderobă. Dar în maşină e toată casa, am luat-o de un colţ şi am băgat-o în portbagaj”, a recunoscut ea în glumă.

Maria Radu

Maria Radu

Cântăreaţa Maria Radu a ieşit în evidenţă prin libertatea de mişcare de care a dat dovadă, deşi nu aceasta a fost intenţia ei.

“Am uitat gentuţa, vorbesc serios. De multe ori, îmi iau cheile de la maşină şi telefonul şi pentru că plec dimineaţa şi mă întorc seara şi am foarte multe lucruri de făcut şi foarte multe întâlniri, uit total să îmi iau gentuţa. Îmi plac genţile, port genţi măricele ca să intre mai multe. Acesta era un eveniment de plic, dar nu am plicul, asta este”, ne-a explicat ea.

Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici și Ilinca Obădescu

Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici și Ilinca Obădescu

Ilinca Vandici ne-a dezvăluit secretul prospeţimii ei.

“Am câteva rezerve de parfum, pentru că parfumul întreg nu încape, cheia de la maşină, tichetul de parcare, permisul de conducere, buletinul şi bani”, ne-a înşirat prezentatoarea TV încărcătura preţioasă din gentuţa ei.

Şi Adelina Pestriţu s-a adaptat evenimentului cu ştaif, etalând un clutch, renunţând astfel la multe obiecte din geanta ei de zi cu zi.

“Am foarte puţine lucruri, pentru că geanta cea mare, care e foarte încăpătoare, este în maşină. Am un ruj şi cheile de la maşină”, ne-a mărturisit ea.

Ştirista Kanal D Ilinca Obădescu a optat pentru un plic negru: “Mi-am pus telefonul, cardul de la garderobă şi nişte bănuţi. Ar fi trebuit să mă prinzi cu geanta cea mare cu care merg zi de zi!”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro