EXCLUSIV/ Nevestele lui Borcea își dau mâna și se pun pe treabă! Mihaela știe cum să-i ocupe mintea Alinei

22 februarie 2016 23:30

Absentă din peisaj de când a bubuit scandalul generat de sarcina Valentinei Pelinel, care a fost imediat pusă pe seama lui Borcea, Mihaela, fosta lui soție revine în mediul public cu treabă. Și cu Alina.

Lăsate responsabile cu afacerile lui Cristi Borcea, după întemnițarea acestuia, fosta și actuala nevastă și-au unit forțele pentru profit și bunăstare. Doamnele, Alina și Mihaela, s-au înscris în rândul participanților la târgul de nunți, care va avea loc weekendul ce vine. Nu s-au apucat să vândă rochii de mireasă sau decorațiuni, ci s-au pus pe promovat spațiul de evenimente pe care îl dețin și care a fost gata după încarcerarea fostului acționar dinaovist.

Deși realizează că postura asta o va expune din nou în fața presei și a lumii, pe care le-a tot evitat de când și-a deschis sufletul pe canapeaua lui Măruță, Alina a găsit în această nouă misiune un refugiu. Apropiați ai nevestei lui Borcea susțin că Alina trage cât e ziulica de lungă și aleargă în toate părțile pentru a organiza lucrurile cu poate ea mai bine, pentru a-și ține gândurile departe de problemele personale care o macină deja de luni de zile. Și, în toată această avalanșă de noi îndatoriri, Mihaela, care a susținut-o discret pe toată perioada scandalului, îi este parteneră și asociată.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro