Oana Roman a atras privirile tuturor. Cum a mers încălțată la un eveniment monden | FOTO

01 martie 2016 21:56

Oana Roman a fost vedeta unui eveniment monden ce s-a desfășurat marți seara, în Capitală. Ea a reușit să capteze atenția celor prezenți prin alegerea unor sandale ieșite din comun.

Fiica lui Petre Roman a devenit destul de prezentă la evenimentele mondene în ultima perioadă, mai ales că soțul ei  Marius Elisei, are grijă de fiica lor, iar Oana are liber la distracție.

oana_roman
Fosta prezentatoare TV a fost prezentă marți seara la un astfel de eveniment monden ce s-a desfășurat în Capitală, unde și-a etalat noile sandale  cu care a atras atenția tuturor.

oana_roman1

Încălțările Oanei Roman aveau atașate pe bretelele din față două fâșii de blană, asta în ciuda faptului era vorba despre niște sandale puternic decupate.

Citește și: Oana Roman și soțul ei, discuție CU SCÂNTEI în direct, la TV! ”Marius e un erou. Alții bărbați ar fi plecat de mult”

Oana Roman a decis să facă o investiție mai serioasă în ținutele sale, invocând faptul că trebuie să fie prezentă la mai multe evenimente și că trebuie să își îmbogățească garderoba. Rezultatele sunt deja vizibile.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro