S-a ales cu datorii mari la bancă și a vrut să se sinucidă! Ce face acum Dida Drăgan

29 decembrie 2015 16:43

Dida Drăgan și-a încercat norocul în politică, iar mai apoi în diverse afaceri, care însă au fost sortite eşecului şi au lăsat-o cu datorii mari la bancă. De ceva timp însă, artista a luat-o de la capăt.

Viaţa a avut atât suişuri, cât şi coborâşuri, şi pentru Dida Drăgan. Nu de puţine ori, după cum însăşi artista mărturisea, artista a vrut chiar să-şi pună capăt zilelor, dar de fiecare dată s-a ridicat şi a luat-o de la capăt, motivată fiind în special, de existenţa fiului său, căruia îi este foarte devotată.
După ce s-a retras din politică, fiind membră PNL, în anii 90, artista a trăit momente grele şi în ultimii ani. A acumulat datorii mari la bănci, în urma unor afaceri, dar, cu toate acestea, nu s-a dat bătută. De ceva timp, ea a început o viaţă nouă în Elveţia, ţară în care locuieşte sora sa şi studiază băiatul ei, pe care-l are cu Florin Ochescu jr., actualmente soţul Silviei Dumitrescu.
Potrivit mărturisirilor făcute de o persoană apropiată vedetei, Dida Drăgan îşi câştigă existenţa acolo nu doar din concerte, dar şi din emisiuni tv și se întoarce în țara sa natală, pentru a înregistra noi piese, pe care apoi să le cânte peste hotare. Totodată, foarte credincioasă fiind, ea participă şi la numeroase acţiuni caritabile.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro