MENIU CAUTĂ
09 Iun. 2018 14:06

Salman Khan a sorbit-o din priviri pe Iulia Vântur la un eveniment. Nici vorbă de despărțire | VIDEO

Distribuie

Nici vorbă de despărțire în cuplul Iulia Vântur-Salman Khan. Cei doi au apărut împreună pe scenă la un eveniment, starul bollywoodian sorbind-o din priviri pe româncă.

Despre fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur și Starul bollywoodian Salman Khan s-a spus, zilele trecute, că s-ar fi despărțit. Însă situația nu stă nici pe departe așa.

Cei doi au apărut împreună pe aceeași scenă la un eveniment, unde au și cântat. Concentrat pe ceea ce avea de făcut pe scenă, actorul indian a fost totuși și cu ochii pe vedeta româncă, pe care a sorbit-o din priviri, după cum se poate vedea și dintr-o înregistrare pe care Iulia Vântur a dat-o publicității pe contul său de socializare.


Melodia „Party chale on”, interpretată în grup de româncă, Salman Khan și alți artiști indieni face parte din coloana sonoră a filmului „Race 3”, din a cărui distribuție face parte celebrul star bollywoodian.

Iulia Vântur a renunțat la cariera în televiziune din România în urmă cu câțiva ani și s-a mutat în India, țara iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur se dedică carierei muzicale, apare la numeroase show-uri de televiziune și evenimente și  este model la diverse prezentări de modă.


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ/Pregătiri în 'fieful' lui Liviu Dragnea pentru mitingul împotriva abuzurilor. Primar: 'În strofele imnului ne regăsim şi ăia care suntem ascultaţi, şi ăia care ascultă'


 

Loading...
Comentarii