12 Ian. 2018 09:26

Tavi Clonda a spus tot despre revenirea la TV a soției lui, Gabriela Cristea. „Noi am făcut o echipă bună în televiziune”

Distribuie

Muzicianul Tavi Clonda a vorbit despre cel mai arzător subiect al momentului legat de soția sa, și anume revenirea acesteia în televiziune.

Despre Gabriela Cristea s-a spus că ar urma să se întoarcă pe micile ecrane și să aibă un show nou, alături de partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda, la postul de televiziune Kanal D.

Tavi Clonda a explicat cum stă situația cu proiectul în TV al partenerei sale de viață la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

„Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a declarat acesta.

Tavi Clonda a vorbit și despre fiica lui și a Gabrielei Cristea, Victoria.

„Azi nu-i fac băiţă fetiţei. Mi-am luat la revedere şi am pupat-o înainte să vin. I-am promis, într-o seară, în timp ce-i făceam băiţă, că nu o să o las în nicio tabără. Maică-sa a rămas uimită. În momentul acela mi-au trecut multe lucruri prin minte.

Tati, nu pleci în nicio tabără, i-am spus. Dar până la 12, 14, spre 18 ani nu are voie să plece nicăieri. Aşa gândesc acum, dar sigur nu o să fac aşa, glumesc. Ştiţi filmele alea când îţi iei cameră vis-a-vis şi urmăreşti cu binoclu?”, a afirmat muzicianul.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Loading...
Comentarii