Cher, confesiuni de pe patul de moarte! Dezvăluiri șocante despre relațiile ei cu staruri de la Hollywood

07 februarie 2016 11:20

Legenda muzicii și chiar a culturii pop se luptă de luni bune cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui, având nevoie de transplant și are probleme mari și cu inima, aceasta e convinsă că are zilele ei sunt numărate.

national

Cher(69 de ani) a reușit să-și șocheze toți apropiații cu decizia ei. Convinsă că își trăiește ultimele zile de viața din cauza stării ei precare de sănătate, aceasta vrea să mărturisească cele mai intime secrete, într-o carte explozivă la care deja lucrează. Aceasta va dezvălui totul despre poveștile de iubire, pe care le-a trăit alături de staruri de la Hollywood, precum Tom Cruise și Elvis Presley. „Cher a anunțat că va face un musical pe Broadway despre viața ei, dar nu a dezvăluit că lucrează și la o carte explozivă”, a declarat o sursă pentru jurnaliștii de la National Enquirer, care au intrat în posesia manuscrisului. Acesta cuprinde niște mărturisiri șocante despre relațiile cu alte celebrități, cât și faptul că artista s-a iubit și cu o femeie.
Cher a mărturisit recent că boala a făcut-o să fie depresivă și i-a transformat toți mușchii în jeleu. Cântăreața, în vârstă de 69 de ani, s-a izolat de ceva vreme de toată lumea și își petrece zilele stând în pat cu laptopul în brațe. Ea mai iese din casă doar să meargă al mormântul fostului ei soț.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro