MENIU CAUTĂ
23 Ian. 2018 18:02

Gabriela Cristea, criticată dur după ce s-a aflat că tatăl ei riscă să rămână fără al doilea picior. Au răbufnit

Distribuie

Gabriela Cristea, criticată dur după ce s-a aflat că tatăl ei riscă să rămână fără al doilea picior. O admiratoare i-a cerut să meargă la părintele ei și să îi ceară iertare.

După ce s-a aflat că Eugen Cristea riscă să ajungă în sala de operaţii, pentru ca medicii să îi amputeze al doilea picior, fanii Gabrielei s-au împărţit în două tabere. În timp ce unii au criticat-o dur, alții i-au luat apărarea.

„Gabriela, călcă-ţi pe inimă şi du-te şi vizitează-ţi tatăl, că este suferind şi cu dorul, şi gândul la ţine. Du-te, nu mai sta, gândeşte-te că eşti şi tu mamă şi-ţi va veni şi ţie timpul când vei ajunge bătrână şi neajutorată. Roata se întoarce, cum te-ai purtat cu părinţii tăi, aşa se va purta şi fetiţa ta cu tine. Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale, să te ierte pentru faptele urâte pe care le-ai făcut, să nu vorbeşti cu părinţii tăi care te-au crescut şi ai ajuns acum cine eşti. Gândeşte-te că Dumnezeu vede tot şi îţi întoarce tot ce faci tu acum atunci când nu te gândeşti” e mesajul care acreat o adevărată isterie în mediul virtual.

„Ce buni suntem noi la comentarii, iarăşi apare milogul ăsta, care numai tată nu se poate numi. Un părinte adevărat, nu îşi denigrează copiii”, „Un părinte, părinte rămâne toată viaţă”, „Eu cred că are motiv foarte grav Gabriela de se poartă în acest fel, dar… părerea mea e alta. Orice motiv ar avea, fie că o doare şi suferă, trebuie să se ducă la tatăl ei să-l vadă că Dumnezeu are grijă de fiecare”, „Şi eu cred la fel” , sunt alte comentarii apărute pe contul de socializare al Gabrielei Cristea.

Tatăl Gabrielei Cristea suferă de diabet, iar în urmă cu un an, piciorul i-a fost amputat din cauza bolii. În urmă cu două nopți, Eugeniu Cristea a fost internat în spital, pentru a șasea oară într-o lună.

Citește și

Vlad Voiculescu, la Libertatea Live | „Sistemul sanitar din România este o mocirlă în care există și diamante'

 

Loading...
Comentarii