Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești. Soțul artistei a mers să-i ridice trupul neînsuflețit

15 martie 2017 12:14

 Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă, 18 martie, potrivit apropiaților. Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus miercuri, 15 martie, la Biserica Costeasca.

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, iar cei care vor să își ia rămas bun de la una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, o pot face la Biserica Costeasca din Chitila.

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, în acest weekend

Toți cei care au cunoscut-o sunt așteptați pentru a-i aduce un ultim omagiou interpretei de muzică pupulară, care s-a stins din viață marți, 14 martie, din cauza unei boli incurabile, ciroză hepatică. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie, suferea de o boală incurabilă. Coșmarul ei a început acum 6 zile, când a aflat diagnosticul.

După mai multe ipoteze vehiculate în spațiul public în ultimele ore, un apropiat al familiei face lumină în cazul dispariției complet neașteptate a Ilenei Ciuculete. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie. Potrivit surselor noastre, atunci, alertată de o febră care nu scădea, artista a mers la o clinică privată pentru un consult de specialitate și un set de analize. Acestea din urmă au relevat un diagnostic care interpretei i s-a părut atunci halucinant și pe care a refuzat să-l accepte – Hepatita C.

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro