14 Sep. 2017 12:33

Jo, fostă concurentă X Factor, primele declarații despre relația cu Randi

Distribuie

Jo, fostă concurentă X Factor, primele declarații despre relația cu Randi. Artista este invitată în emisiunea „Dincolo de aparențe”, unde va dezvălui amănunte mai puțin știute despre viața ei.

Jo vorbește deschis despre relația deosebită pe care o are cu Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut de public drept Randi. Cântăreața susține că nu s-au certat niciodată, tocmai pentru că este conștientă de importanța sfaturilor lui.

Jo, fostă concurentă X Factor, primele declarații despre relația cu Randi

Jo, fostă concurentă X Factor, mai sinceră ca niciodată

”Am declarat noi la un moment dat că ne mai și ciondănim, dar nu era la un mod negativ. Noi nu ne certăm. Chiar am stat și ne-am gândit zilele astea, nu ne-am certat niciodată. Eu sunt o fată înțelegătoare, iar el este un tip foarte atent. Poate uneori este mai impulsiv, dar absolut niciodată nu face nimic rău intenționat. Andrei are un mod direct de a-ți spune lucrurile și, dacă asculți și-ți dai seama că acele lucruri sunt bune pentru tine, nu ai decât de câștigat”, a declarat Jo în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Mai mult, artista mărturisește că, de multe ori, în persoana lui Randi a găsit sprijinul de care avea nevoie, motiv pentru care nu se sfiește să spună că el este ca un frate pentru ea.

”E o relație bună între noi, și de prietenie, și de înțelegere. Mi-a zis de multe ori că nu este bine să fac un anume lucru și nu l-am ascultat. Iar apoi am mers la el, i-am zis ca avea dreptate și mi-a oferit umărul să plâng pe el.  Este într-adevăr ca un frate pentru mine și, da, a fost de mai multe ori umărul pe care am plâns”, mai spune Jo.

Citește și


EXCLUSIV | Andi Moisescu, despre viața și cariera sa. Care este adevărata relație cu Florin Călinescu


 

Loading...
Comentarii