MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 13:53

Laurette nu a divorțat nici astăzi de soțul ei. Mulatra a mers la tribunal, însă nu s-a ajuns la nicio concluzie. “Trebuie să aducă probe”

Distribuie

Laurette nu a divorțat nici astăzi de soțul ei, deși s-a prezentat la tribunal împreună cu avocatul ei, încă de la primele ore ale dimineții. Mulatra a făcut prima declarație, la ieșire și a explicat de ce nu este încă o femeie liberă.

Laurette și Ciprian Nistor au decis să pună capăt căsniciei care a durat doar câteva luni. Însă, miercuri dimineața, 16 mai, soțul mulatrei nu s-a prezentat în fața judecătorilor, preferând să își trimită doar avocatul.

„Nu s-a ajuns la nicio concluzie, s-a amânat pentru luna viitoare pentru probe şi pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal şi cu avocatul. Eu sper să nu se mai lungească şi să se termine. Este un stres, nu este plăcut să vii pe aici şi să aştepţi în fiecare un termen ca să se ajungă la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine. Nu cred că a renunţat la acuzaţii, ci trebuie să aducă probe, că aşa se aduce”, a spus Laurette la Antena Stars.

Recent, Laurette a vorbit despre relația cu fostul ei șofer, dar și despre divorțul de partenerul ei de viață, Ciprian Nistor, care se află în spatele gratiilor.


Depresia netratată crește foarte mult riscul de suicid'. Medicul psihiatru Laura-Diana Gherman, despre boala secolului

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii