MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2017 23:30 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Nico a văzut marea foarte târziu, dar fiica sa a fost la Disneyland Paris de patru ori!

Distribuie

Artista a avut grijă să-i ofere fiicei sale cam tot ce i-a lipsit ei, în copilărie. Nico a văzut marea foarte târziu, la o vârstă înaintată. În schimb Alexandra a mers pentru prima oară la Paris, încă de la 14 ani.

Nico este de părere că toți copii din ziua de astăzi cresc într-o lume mult mai bună și beneficiază de o serie de avantaje.

'Noi am prins 1 iunie cu dansurile ce se făceau, ne sărbătoream de regulă la grădiniță, dar mai mult la școală', își amintește artista.

Ca și mamă însă, Nico a avut grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic.

'Pentru fiică-mea, ziua de 1 iunie era ziua cea mai frumoasă. Îi luam jucării, toate cele', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Cea mai frumoasă excursie, la Paris

Pentru Alexandra însă, cea mai frumoasă zi de 1 iunie a fost cea în care Nico a dus-o pentru prima oară, la Paris.

'Avea 14 ani când am fost la Disneyland. I-a plăcut atțt de mult, mi-a zis că a fost cea mai frumoasă excursie. De atunci, a mai fost încă de patru ori', a mai povestit artista.

Foto: Dumitru ANGELESCU

Video: Cosmin NISTOR

Amintindu-și și de copilăria ei, Nico nu a ascuns faptul că ea nu a beneficiat de acestea excursii de care a avut parte fiica ei.

'Eu am văzut pentru prima oară marea la o vârstă destul de înaintată. Acum sunt alte vremuri, trebuie să ne adaptăm. Ei cresc într-o lume mai bună', a concluzionat artista.

CITEȘTE ȘI:

De când a participat la „Supraviețuitorul', fiica lui Nico nu prea mai vrea să stea pe acasă. 'A suferit foarte mult!'

Loading...
Comentarii