VIDEO EXCLUSIV/ La 80 de ani, Stela Popescu dezvăluie secretul părului ei bogat! A umblat 7 ani rasă pe cap, după ce a scăpat de moarte

29 martie 2016 23:30 De: ,

Deși nu mai este tânără, marea actriță Stela Popescu rămâne în continuare o femeie extrem de frumoasă și de cochetă, care încă stârnește invidii. Deși toată lumea râvnește la podoaba ei capilară, puțini sunt cei care știu cum a dobândit-o.

Stela popescu (1)

Stela Popescu nu are niciun secret cosmetic căruia îi datorează bogăția podoabei capilare, ba chiar o experiență extrem de neplăcută din copilărie, a transformat-o în una dintre cele mai invidiate actrițe de la noi. Fără doar și poate, unul dintre punctele forte ale Stelei este frumusețea părului, pentru care, însă, a fost nevoită să îndure chinuri groaznice.

”Când am dat bacalaureatul m-am dus și eu la coafor. Pe atunci se găseau bigudiuri subțiri, cât un degețel și mi-au pus în cap toate bigudiurile din magazie. Toate! Sigur, când le-au scos nu au mai putut să mă pieptene că era o tufă imensă, atât de mult păr aveam”. Se laudă ea. Și are și o explicație: ”Am umblat rasă pe cap până la vârsta de 7 ani. Am făcut o operație la cap când eram mică, m-a mușcat un paianjen otrăvitor și mi-a făcut o infecție care era cât o pâine în mijlocul capului și m-am operat. Și mama, ca să-mi crească mai departe părul, m-a ras pe cap. Câțiva ani la rând m-a ras pe cap. De la dorința mamei să nu-i rămână fata cheală sunt așa”.

Stela popescu (2)

Nu se mai poate spăla singură pe cap

Ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani, marea actriță vrea să fie mereu cochetă și să se prezinte impecabil în fața publicului ei, însă nu mai reușește să se aranjeze singură. Așa că, de ani buni, Stela Popescu face drumuri dese la coafor pentru a scăpa de povara de a se spăla singură pe cap.

”Nu fac niciun tratament pentru păr. Nu am făcut niciodată. Acum mă spăl la coafor că nu mai pot să mă spăl singură pe cap. E dificil pentru că se usucă greu. Singură, stau două ceasuri, așa mă duc la coafor, mă bagă sub cască, citesc o revistă și aia e!”, ne-a mai povestit marea actriță.

Stela_Popescu_in_tinerete.jpg

Acordă o mare atenție imaginii

Invitată la cea de-a 10 ediție a Premiilor Gopo, Stela Popescu a reușit să fie din nou în centrul atenției. Îmbrăcată exemplar, adecvat vârstei sale, Stela Popescu a demonstrat încă o dată că bunul gust nu se pierde niciodată. Culmea este că, actrița nu are niciun consilier de imagine, ci se ocupă singură de aparițiile ei.

”Știi cum reușesc? Dorm 4 ore pe noapte. Foarte puțin. Mă gândesc tot timpul la ce am de făcut, aș vrea să le rezolv pe toate. Aș vrea să fiu cea mai elegantă, nu reușesc. Dar sunt fericită! Dintr-un copil amărât din Basarabia, am ajuns Stela Popescu pe care o iubește România. Vreau să fiu cât de cât aranjată și la evenimente și pe stradă. Lumea te privește. Nu poți să te duci aiurea îmbrăcat, disgrațios. Este o lipsă de respect față de public!”, explică Stela.

FOTO: Gabi Pătruț

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro