Mergi direct la conținut »
Tolo: Primele victime de la aburii victoriei - Clotilde Armand îi cere premierului să urgenteze un dosar penal!
Opinii Libertatea > Opinii > Tolo: Primele victime de la aburii victoriei - Clotilde Armand îi cere premierului să urgenteze un dosar penal!

Tolo: Primele victime de la aburii victoriei – Clotilde Armand îi cere premierului să urgenteze un dosar penal!

Într-o postare pe Facebook, proaspăt aleasă europarlamentar pe listele Alianței USR-Plus, Clotilde Armand spune: ”Totuşi, dacă doamna Dăncilă vrea să ne convingă eu îi propun următoarele: desfiinţarea Secţiei Speciale de anchetare a magistraţilor; demiterea lui Carmen Dan şi a conducerii Jandarmeriei Române; să urgenteze Dosarul 10 august”.

Opinie de
Cătălin Tolontan
Toate articolele autorului

Viorica Dăncilă are de ales între a respecta Constituția și a o convinge pe Clotilde Armand. Căci în nicio democrație premierul nu urgentează, nu tergiversează și, în general, nu are treabă cu mersul dosarelor penale.

La anterioara instalare a dreptei la putere, rugămințile despre cazurile din justiție circulau între demnitari pe bilețele roz. Acum, indicațiile sunt rostite în gura mare, chiar de către reprezentanții valului de noi politicieni, legitimați de un vot onest și plin de o speranță care se poate întoarce oricând împotriva lor.

CITEȘTE ȘI:

Tolo: Firea nu e decât cizelarea dictaturii lui Dragnea. Cum încalcă Primăria libertatea de exprimare cu ocazia vizitei Papei

Close
Închide
  Close