33 DE PREMII, PENTRU 33 DE OAMENI DE SUCCES

Timp de trei ore, la ,,Castelul din inima Capitalei”, cei mai de succes antreprenori și-au împărtășit și celebrat reușitele, în cadrul unei gale spectaculoase. I Success a adus, în același loc, zeci de oameni care revoluționează cele mai căutate domenii ale momentului: construcții, beauty, crypto, medicină, social media, mass media, wellness, muzică și modă, ca să demonstreze câte forme poate îmbrăca succesul și să arate, o dată în plus, că este cea mai promițătoare rețea de networking și business.

PRIMA GALĂ I SUCCESS AWARDS DIN ACEST AN ȘI-A DESEMNAT C ȘTIGĂTORII!

ILINCA VANDICI, CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ȘI CRISTIAN BRANCU, PREMIAȚI LA I SUCCESS

  Unele dintre cele mai cunoscute figuri de pe micile ecrane au spus ,,prezent” la eveniment. Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune în urmă cu 15 ani. Astăzi se află la cârma unui show care face furori printre pasionații și pasionatele de modă, Bravo, ai stil! Însă experiența ei în mass media depășește statutul de prezentatoare TV: a defilat pe podium, ba chiar a jucat și în filme ori telenovele românești! I Success i-a celebrat reușitele de care se bucură în prezent printr-un premiu special: ,,Cea mai inspirațională prezentatoare TV”.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat

Pe scenă, în calitate de premiat, a urcat și Cătălin Măruță. De această dată, nu cariera de prezentator TV i-a adus un trofeu, ci noul său proiect, demarat în mediul online, chiar din propria casă: ,,Acasă La Măruță” este unul dintre cele mai de succes podcasturi românești. Cu un canal de YouTube care se apropie de 200 de mii de abonați, Cătălin Măruță transpune munca din televiziune, în mediul virtual. I Success i-a oferit premiul pentru ,,Best Podcast”.

Și Cristian Brancu a fost invitat special la eveniment. De peste două decenii cu un pas înaintea vedetelor, jurnalistul are una dintre cele mai longevive cariere în mass media. În prezent, telespectatorii îl pot urmări pe Prima TV, acolo unde continuă emisiunea dedicată vedetelor: Exclusiv VIP. La Gala din aprilie, Cristian Brancu a fost distins cu premiul pentru ,,Cel mai longeviv prezentator de emisiuni mondene”.

PRIMA GALĂ I SUCCESS AWARDS DIN ACEST AN ȘI-A DESEMNAT C ȘTIGĂTORII!

ADELINA PESTRIȚU, CEL MAI ACTIV INFLUENCER

Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Recomandări
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”

Şi una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online a devenit parte din frumoasa poveste I Success. Adelina Pestrițu a reușit să strângă o comunitate de aproape două milioane de oameni pe Instagram, având unul dintre cele mai populare conturi din România. Mereu sinceră față de publicul ei, Adelina se numără astăzi printre cele mai apreciate femei din țară. Tocmai pentru că vrea să își țină fanii aproape, vedeta postează constant pe pagina ei de Instagram. Munca de pe Internet i-a adus la I Success premiul pentru ,,Best Influencer Activity”.

CEA MAI NOUĂ CARTE A ANDREEI MARIN, INSPIRAȚIE PENTRU PUBLIC

Pentru că toate evenimentele marca I Success promovează atingerea visurilor, de la Gală nu putea lipsi tocmai omul care provocă mereu publicul să îndrăznească și mai mult: Andreea Marin a vorbit în cadrul Galei despre cea mai nouă carte pe care a lansat-o. ,,Nu există nu se poate” este un volum care adună atât experiențele de viață ale vedetei, cât și ale altor zeci de oameni, surse de inspirație pentru noi toți. Pentru motivația pe care o oferă vedeta prin intermediul noului volum, I Success i-a oferit un premiu special, numind ,,Nu există nu se poate” Cartea inspirațională a anului.

Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”
Recomandări
Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”

ANTREPRENORII ROMÂNI CUCERESC LUMEA

Prin Galele I Success, antreprenorii români au oferit și o lecție gratuită de reușită publicului larg: dezvoltarea și inovarea continue sunt ingredientele de la care pornește întotdeauna un business de succes. Unii dintre ei au cucerit țara cu afacerilor lor, alții au reușit să își creeze un nume important și peste hotare. Antreprenorul Radu Tănase, de pildă, care, la eveniment, și-a prezentat proiectul ,,SuperStartups” îi ajută pe cei aflaţi la început de drum să își dezvolte afacerile în domeniul tech și astfel să își atingă obiectivele.

De un real ajutor se dovedește a fi și ,,IXFI”, platforma online concepută de Cristian Andrei, dedicată domeniului crypto, care facilitează tranzacții cu sute de monede virtuale. 

Tot în cadrul Galei I Success a fost premiat și un brand creat în familie, iubit astăzi de bucureștenii care știu ce înseamnă mâncarea gătită cu pasiune: ,,MAROON”, un nume important în domeniul HoReCa, fondat de către antreprenorul Mihai Cătălin Rădulescu, alături de mama sa, Aurora Rădulescu. Publicul I Success a aflat în premieră despre proiectul unic în lume, pe care antreprenorii se pregătesc, curând, să îl lanseze: un restaurant în cadrul căruia toate felurile de mâncare, de la antreuri și până la desert, vor fi gătite live, în fața clienților.

SESIUNI DE MUZICĂ LIVE, UN SPECTACOL APARTE

Și de această dată, I Success și-a delectat invitații cu momente de muzică live. Cinci artiști au urcat pe scenă, să celebreze succesul și prezența premiaților. Evenimentul a fost deschis de cea numită ,,Fata cu vioara”. Raluca Răducanu este una dintre cele mai apreciate instrumentiste din România. Pentru câteva minute, artista i-a încântat pe cei prezenți cu sunetul inegalabil al viorii.

Următorul moment muzical a fost asigurat de Francisca, o artistă cu o carieră în continuă expansiune, care a fost protagonista unui recital special. Premiații au putut asculta și cele mai iubite piese din industria muzicală internațională, reinterpretate într-un stil unic. Robert and The Jacks au îmbinat, pe scenă, ritmurile clasice, cu cele ușoare. Printre cei care au destins atmosfera s-au numărat și Anamaria Petrișor, o tânără dornică de afirmare, și Mihai Băjinaru, solistul uneia dintre cele mai solicitate orchestre de evenimente premium, Quality Band.

Artistele Paula Seling și Nico au fost premiate în cadrul Galei pentru proiectele pe care le au în lumea muzicală.

GALELE I SUCCESS MERG MAI DEPARTE!

Gala de la București a fost doar primul capitol al poveștii I Success din 2022. Evenimentul va ajunge în luna mai la Cannes, ulterior, în vară, la Monaco și Veneția, iar în toamnă va poposi la Dubai! Sunt locații pe care I Success le-a bifat și anul trecut.

Conceptul unic I Success a fost creat de co-fondatoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu. Cele două și-au dedicat ultimul deceniu dezvoltării acestui proiect, care astăzi a ajuns recunoscut la nivel global.

Partenerii evenimentului I Success Awards Romanian Edition au fost: iSwiss Bank, Compania MaxiProd A&M, Roberto Cavalli Vodka, Compania IXFI, La Cocoș Supermarket, Cofetăria Dulcinella, Bonsai Flower Shop.

LISTA COMPLETĂ A MARILOR CÂȘTIGĂTORI I SUCCESS ROMANIAN EDITION APRILIE 2022 O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

1. Brand-ul Momirov Cosmetics, premiul pentru ,,Cea mai buna ascensiune a unui brand romanesc de produse cosmetice

2. Iulian Dinu, premiul pentru ,,Excelență în Formare Profesională și Predarea Cursurilor de Fitness, Nutriție și Psihonutriție”

3. Daniel Lazăr, premiul pentru ,,Excelență în Dezvoltarea Proiectelor Rezidențiale Automatizate,, – New Age Concept

4. Dr. Leontina Șurtea, premiul pentru ,,Excelență în Medicină Materno-Fetală” Spitalul MaDonna Maria

5. Ștefan Obreja, premiul pentru ,,Cel mai Activ Jucător de pe Piața Stomatologică din România și Pentru Dublarea Cifrei de Afaceri 3 Ani la Rând” – Clinica Life Dental Spa

6. Andreea Marin, premiul pentru ,,Cartea Inspirațională a Anului, Nu există nu se poate! ”

7. Mihai Cătălin Rădulescu, premiul pentru  ,,Best Food&Entertainment Concept,, – Maroon Concept

8. Florin Zamfirescu, premiul pentru ,, Excelență în Actorie”

9.  Dr. Bogdan Ioan Furtună, premiul pentru ,,Realizări Remarcabile în Domeniul Medical” Centrul Medical Dr. Furtună Dan

10. Clara Rotescu premiul pentru ,,Outstanding Achievement in Fashion” – MIAU BY CLARA ROTESCU

11. Mihai Cîrlescu, premiul pentru ,,Performanță în distribuție HORECA ”

12. Florentina Cinoș, premiul pentru ,,Performanță în Frumusețe” Sublime Lash Boutique

13. Oana Marica, premiul pentru ,,Performanță în Antreprenoriat” Oana Marica Beauty Studio & Oana Marica X Zenon

14. Caius Covrig, premiul pentru “Best Boutique Hotel” Kayus Boutique Hotel Bușteni

15. Caius Covrig, premiul pentru “Young Entrepreneur of the year”

16. Dr. Alin Udeanu, premiul pentru ,,Performanta in implantologie”- Clinica de excelenta DRM

17. Ilinca Vandici, premiul  ,,Cea mai Inspirațională prezentatoare TV”

18. Radu Tănase, premiul pentru  ,,Best Tech Startup” – SuperStartups

19. Mihaela Pietreanu, premiul pentru ,, Successful Nail Trainer – Mihaela Pietreanu Nail Expert

20. Cătălin Măruță, premiul pentru ,,Best Podcast” – Acasă la Măruță

21. Raul Dumitru, premiul pentru ,,Inovație în Domeniul Medical” CLINICA RAMED

22. Cristian Brancu, premiul pentru ,,Cel mai longeviv prezentator de emisiuni mondene din România”

23. Mihaela Boriț, premiul pentru ,,Outstanding achievement in Lash Training”

24. Adelina Pestrițu, premiul pentru ,,Best Influencer Activity”

25. Carmen Barcan, premiul pentru ,,Rezultate Excepționale în Terapii Faciale și Corporale”

26.  Nico, premiul pentru ,,Realizări remarcabile în Muzică și Actorie”

27. Eugen Constantin Vidineac, premiul pentru ,,Realizări Remarcabile în Exercitarea Profesiei de Avocat”

28. Compania IXFI, premiul pentru ,,Global Expansion in Crypto Exchange”

29. Paula Seling, premiul pentru ,,Performanță în Muzică”

30.  Alina Mariş, premiul “Rising Star”

31. Antonio Verona, premiul pentru ,,Excelență în Chiropractică și recuperare medicală fizică”

32. Radu Pietreanu, premiul pentru ,,Successful Comedian”

33. Adina Postelnicu, premiul pentru ,,Successful Entrepreneur” Dabada și Nubanu

34. Andra Gogan, premiul pentru ,,Positive Social Media Influence ”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
FANATIK.RO
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Viva.ro
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
GSP.RO
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
FANATIK.RO
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Știrileprotv.ro
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Observatornews.ro
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI