În trailer apar două dintre fostele iubite ale lui Armie Hammer, Courtney Vucekovich și Julia Morrison, care oferă detalii despre relația pe care au avut-o cu actorul, dezvăluind, de asemenea, și mesajele tulburătoare pe care le-au primit de la acesta.

La început am simțit că totul era perfect, că totul era uimitor. Dar apoi lucrurile s-au schimbat. Îți împinge limitele puțin câte puțin. Ești a lui, complet.

Vucekovich declara în documentar:

Femeia a mai declarat și că Armie i-a spus că este „100 % canibal” și că a legat-o până când a fost „complet imobilizată.” Printre lacrimi, ea a adăugat: „Închideam ochii până când se termina.”

De asemenea, au ieșit la iveală și câteva mesaje pe care Armie Hammer le-ar fi trimis femeilor.

„Sunt 100% cannibal. Vreau să te mănânc.” „Eu decid când mănânci, când dormi. Când faci sex.” „Ești a mea! Mă auzi? Îmi aparții acum. Îmi aparții pe veșnicie”, fiind doar câteva dintre mesajele tulburătoare scrise de Hammer.

Fostele iubite ale lui Armie Hammer, declarații șocante despre comportamentul actorului
Foto: Just Jared
Fostele iubite ale lui Armie Hammer, declarații șocante despre comportamentul actorului
Foto: Just Jared

Documentarul analizează și istoria familiei lui Armie Hammer, mătușa actorului, Casey Hammer, împărtășind „secretele întunecate și întortocheate” ale clanului Hammer.

„Când au apărut toate astea despre Armie, nu am fost șocată. Pur și simplu nu te trezești și devii acest abuzator întunecat. Acest comportament e adânc înrădăcinat”, spune Casey Hammer în trailer.

Relația dintre Vucekovich și Hammer a durat numai trei luni, iar tânăra în vârstă de 31 de ani a declarat că s-a simțit abuzată emoțional și că lucrurile au fost foarte ciudate între ei.

El este o persoană captivantă. Este extrem de abil în arta manipulării și te face să te simți extraordinar. Nici nu știi când te trezești atrasă în aceste lucruri care sunt atât de negre și care te consumă. Și când spun că te consumă mă refer la mental, fizic, emoțional, financiar, absolut complet.

Courtney, pentru Page Six
Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina
Recomandări
Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina

Relația celor doi ar fi ajuns la final – spune Vucekovich – după ce au petrecut trei săptămâni nedespărțiți.

Nu mă simțeam în siguranță. Lucrurile nu erau așa cum trebuiau să fie. Mi-a făcut lucruri cu care nu mă simt confortabil. Nu știu din ce motiv și cum mă convinsese că acele lucruri erau OK și m-a pus în tot felul de situații periculoase, inclusiv în ceea ce privește actele sexuale.

„Mi-a spus că vrea să îmi rupă o coastă, să o pună pe grătar și să o mănânce”, a declarat Courtney Vucekovich pentru Page Six. „Mi-a zis de multe ori: „Vreau să te mușc și să rup o bucată din tine.” Dacă aveam o tăietură pe mână venea ca să lingă sau să sugă sângele. Îi place să simtă ideea de piele în dinții lui.”

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.