Pe 11 Februarie, Mercur intră într-un Vărsător întreprinzător, aducând idei progresive și descoperiri bruște.

S-ar putea să deveniți un judecător mai bun al caracterului și un rezolvator de probleme mai informat.

Atingeți-vă intuiția și comunicați cu compasiune în timp ce Soarele trece prin Pești pe 18 Februarie. Energia visătoare și inspirațională a sezonului Pești vă va invita să aveți mai multă credință și să oferiți celorlalți sprijin iubitor și recunoștință. La mulți ani, Pești!

Cu un ghiont de la Luna Nouă în Pești pe 20 februarie, înflorirea noilor idei și relații creative va dovedi că manifestările tale pot deveni realitate. Ține-ți inima deschisă la surprize și îndrăznește să crezi în iubirea nemuritoare. În aceeași zi, Venus – care supraveghează parteneriatele și valorile – înfruntă focul din Berbec, aducând pasiune instinctivă și afirmare vieții tale romantice. 

Fii îndrăzneț, fă prima mișcare și iubește-te cu înverșunare.

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)

Pentru a-ți menține fericirea, trebuie să urmărești ceea ce îți dorești cu curaj și rezistență fără teamă. Fii lipsit de scuze în activitățile tale și îmbrățișează sentimentul de bine al lui Venus care strălucește prin zodia ta din 20 Februarie până în 16 Martie. Când apar idei noi, nu le da deoparte dacă par nerealiste la început – orice este posibil cu amestecul potrivit de pasiune, manifestare și sârguință.

Primul român eliminat din Registrul Agresorilor Sexuali, un profesor condamnat pentru corupere sexuală de minori. Ce au spus judecătorii
Recomandări
Primul român eliminat din Registrul Agresorilor Sexuali, un profesor condamnat pentru corupere sexuală de minori. Ce au spus judecătorii

Taur (20 Aprilie-20 Mai)

Schimbarea este la orizont. Încearcă să ții pasul! Natura ta încăpățânată ar putea să te împiedice să-ți atingi pe deplin obiectivele sau să-ți găsești pacea interioară. Cere sprijinul prietenilor și comunității tale care îți împărtășesc speranțele și visele. Amintește-ți, nu trebuie să dovedești nimic despre tine însuți depășind provocările singur.

Gemeni (21 Mai-20 Iunie)

O schimbare mentală puternică este în curs de desfășurare, care te încurajează să uiți convingerile greșite. Dacă ai un obiectiv de carieră sau un alt tip de dorință pe care nu știi cum să o atingi, treci peste mândrie și cere altcuiva perspectiva sa utilă. Până la sfârșitul lunii, pe măsură ce Luna Nouă introduce noi începuturi pe 20 Februarie, vei fi plin de claritate și inspirație pentru viitor.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

ARTICOL PRELUAT DE PE SFATULPARINTILOR.RO

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.