Venus este foarte preocupată să fim fericiti. Venus este despre romantism, iubire si echilibru. Ea se va concentra pe legăturile emoționale și căsătorii, relații de afaceri și de prietenie. Lui Venus îi place să fie bună și blândă și să facă oamenii fericiți. Cu toate acestea, Venus este planeta care îi învață pe oameni cum să se iubească și să se admire reciproc, precum și să iubească si admire lucrurile pe care le au.

Când Venus se mută în Fecioară, începe o perioadă în care ne exprimăm toată această iubire – fără de care viața nu ar avea sens – prin gesturi practice, prin munca de detaliu pe care o facem pentru alții și pentru noi sau pur și simplu prin a fi acolo pentru cineva drag, de la o prezență fizică, până la un telefon sau o vorbă bună.

La ce să fim atenți cu Venus în Fecioară 2022 în propria viață:

Acum este un timp minunat să îți infrumusețezi casa cu orice te înveselește și îți crește vibrația.

Acum este un timp minunat să cureți și eliberezi casa și viața de tot ce nu îți mai servește, făcând mai multă ordine prin pași, practici care îți vor da o imensă satisfacție.

Acest proces de curățare aduce deseori și mai mulți bani în viața ta, pentru ca atunci când ceva nu funcționează bine sau este congestionat, aglomerat, îmbâcsit, afectează sau blochează si alte domenii cum ar fi fluxul banilor.

REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari
Recomandări
REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari

Acum este o perioadă excelentă să ai grijă de sănătatea ta, de corpul fizic. Poate îți faci un control stomatologic, poate te ocupi de acea alergie, lipsa de energie, oboseala cronică sau articulații dureroase cu care te-ai acomodat si nu le mai dai importanța cuvenită. Poate schimbi unele alimente care îți iau energia. Poate înveți mai multe despre noi reguli de nutriție ca să ai o îmbunățătire semnificativă a stării de bine. Poate mergi la cursuri specializate pe sănătatea corpului fizic, inclusiv homepatie, naturopatie pentru că Fecioara este herbalistul natural al zodiacului.

Acum este perioada cea mai bună să faci orice te face să te simți mai sănătos, întinerit, energizat: un masaj, un tratament facial sau reflexologic, un spa, o detoxificare.

Cum influențează Venus în Fecioară 2022 zodiile?

BERBEC

Venus intră în Fecioară și în sectorul tău de muncă si sănătate până la 29 septembrie, iar tu capeți determinarea de a experimenta relații mai armonioase la job sau un mediu mai bun în viața de zi cu zi. Există un focus crescut pentru rutine, obiceiuri, sănătate și muncă de acum înainte. Oportunitățile romantice și sociale pot apărea prin job sau în timp ce te ocupi de scopuri de sănătate. Este o perioadă excepțională să cunoști prieteni sau chiar un partener ce are scopuri de muncă similare.

Însemnări din Odesa. Înainte de război, ghizii transportau turiștii cu mașini electrice. Astăzi, monumentele UNESCO sunt protejate în cutii antibombă
Recomandări
Însemnări din Odesa. Înainte de război, ghizii transportau turiștii cu mașini electrice. Astăzi, monumentele UNESCO sunt protejate în cutii antibombă

TAUR

Venus intră în Fecioară și în sectorul tău solar, deci romantismul, hobbyurile, exprimarea de sine și timp comun distractiv vor fi acum în focus. Magnetismul tău este puternic. Nu doar că împarți afecțiune mai ușor, dar și primești iubire și complimente cu mai multă încredere de sine. Țintește să aduci aer proaspăt de la acest tranzit în viața ta creativă și în relații.

GEMENI

Venus intră în Fecioară și tu vei avea un adevărat motivator să experimentezi mai multă armonie, confort, frumusețe și echilibru în viața ta de familie. Siguranța, prosperitatea și familiaritatea par să îți conducă viața de dragoste, obiceiurile de cheltuit și plăcerile în cuplu. Dacă ai nevoie să repari relații de familie, acum e un timp excelent. Și afacerile imobiliare îți pot fi favorabile acum. Legat de amor, te interesează mai mult intimitatea și familiaritatea.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

ivryernest   •   05.09.2022, 12:34

În 2022, mai există oare încă persoane care să creadă asemenea povești ? Iar elementul de legitimitate să fie atât de serios : "Sfatul părinților" !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.