Află care este mesajul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – Reîncarnare

Berbecul este un dragon-erou ce luptă cu demonii interiori și cu tentațiile exterioare. Fiecare viață a sa este menită să își îmbunătățească abilitățile, sa devină o persoană mai bună și să renunțe la ego. Berbecul are energia războinicului Marte, obișnuiește să fugă de monotonie.

Mesaj karmic: Trăiește în prezent, examinează-ți trăirile interioare, meditează, găsește bucuria de a trai, chiar și atunci când lucrurile nu sunt roz. Lasă eșecurile în urmă și mergi înainte.

Taur – Creația spiritului

Taurii reprezintă creșterea, înțelegerea, înțelepciunea. Ei sunt protejati de Venus, zeița iubirii, mama frumuseții și a artelor. Taurul are securitatea nascută din experiențele vieților anterioare, însa are nevoia de a-și crea spiritul, de a fi în contact cu sinele interior.

Mesaj karmic: Acționează, controlează-ți energia, găsește-ți insecuritățile interioare și rezolvă-le. Nu iți ascunde fricile în spatele naturii rebele.

Gemeni – Evoluție spirituală

Gemenii sunt ființe duale, care se află la granița dintre cunoașterea pământeană și conștiința spirituală. Sunt dominați de Mercur, planeta care îi face sociabili, plăcuți, atenți, curioși, agili, inteligenți, dar și mincinoși, capricioși și schimbători.

Fostul sindicalist Liviu Luca, partenerul lui Vântu, eliberat din închisoare după 6 ani. A achitat „o sumă infimă” din prejudiciul de milioane de euro
Recomandări
Fostul sindicalist Liviu Luca, partenerul lui Vântu, eliberat din închisoare după 6 ani. A achitat „o sumă infimă” din prejudiciul de milioane de euro

Mesaj karmic: Pentru a-ți atinge țelurile, ai nevoie de realism, depășeste-ți contradicțiile. Meditează atunci când trebuie să iei o hotărâre și răspunsurile la problemele tale nu vor întârzia să apară.

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro

Articol preluat de pe site-ul Sfatulparintilor.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.