Soarele, Luna și ascendentul, pilonii astrologiei

Dintre toate elementele hărții natale, Soarele, Luna și ascendentul sunt cele mai importante, de aceea și poartă numele de cei trei mari piloni. Ei influențează personalitatea fiecăruia în cele mai profunde moduri. Întrebarea care se pune este, însă: Ce anume influențează fiecare?

Oamenii au o vagă idee despre cum definește Soarele personalitatea, Luna sentimentele și ascendentul masca socială. Dar limita dintre ele creează confuzie.

Soarele, Luna și oul

Ca să înțelegi cum conlucrează Soarele, Luna și ascendentul, gândește-te la un ou. Oul este format din gălbenușul învelit de albuș și apoi de coajă. Prima dată se formează gălbenușul, apoi albușul care protejează embrionul, apoi coaja care le apără pe ambele. Putem spune că Soarele este gălbenușul, Luna este albușul. Ca și Soarele, gălbenușul este sămânța primordială a vieții. Această sămânță are nevoie de un mediu protector  în care să se dezvolte. Și gălbenușul, și albușul sunt la fel de importante, având aceleași dimensiuni. La fel cum și Soarele, și Luna au aceleași dimensiuni raportându-ne la modul în care le vedem noi de pe Pământ.

Nu putem trăi fără Soare și Lună, deci influența lor este la fel de importantă. Soarele este gălbenușul, sămânța primordială. Ceea ce ne dă motivația și scopul în viață. Luna este albușul, mediul care oferă sprijin fizic, psihic, memoria genetică, nutrienții, tot ce este nevoie pentru a evolua. Semnele lunare (adică zodia în care se afla Luna la momentul nașterii fiecăruia) sunt mai puțin evidențiate, însă influența lor asupra personalității umane este la fel de mare. Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.