Mergi direct la conținut »
Veste șocantă în lumea sportului! O ciclistă medaliată olimpic s-a sinucis la numai 23 de ani!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Veste șocantă în lumea sportului! O ciclistă medaliată olimpic s-a sinucis la numai 23 de ani!

Ciclista americană Kelly Catlin, medaliată cu argint cu echipa Statelor Unite în proba de urmărire la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a decedat la vârsta de 23 de ani, a anunţat tatăl sportivei, Mark Catlin. Fratele sportivei a confirmat ulterior că sora lui s-a sinucis!

De Ciprian Iana,

„Sora mea Kelly s-a sinucis noaptea trecută”, a anunțat Colin, pe Facebook.

„Nu trece un minut fără ca noi să ne gândim la ea şi la viaţa minunată pe care ar fi putut-o avea”, a tatăl sportivei. 

Kelly Catlin, care urma studii superioare de matematică-informatică la universitatea Stanford, era componentă a echipei SUA de urmărire, triplă campioană mondială (2016, 2017 şi 2018) şi medaliată cu argint la JO de la Rio din 2016.

Ciclista, care era şi o violonistă talentată, explicase recent pe un site specializat că îşi împarte timpul între trei activităţi, studii, ciclism pe velodrom şi pe şosea.

Federaţia americană a transmis într-un comunicat că este „o pierdere devastatoare”, notează Agerpres.

„Gândurile noastre merg către familia lui Catlin. Kelly era mai mult decât o sportivă pentru noi, ea făcea parte din familia USA Cycling”, se arată în comunicat.


INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Close
Închide
  Close