Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Achitat în dosarul tablourilor furate din Olanda, face senzație în canoe! De ce a revenit în barcă

Achitat în dosarul tablourilor furate din Olanda, face senzație în canoe! De ce a revenit în barcă

[gallery ids="1370117,1370118,1370119,1370120"]

România a făcut senzație la Campionatul European de kaiac-canoe de la Racice (Cehia). Sportivii noștri au depășit obiectivul propus, iar printre medaliați s-a numărat și Petre Condrat (34 de ani).

Fostul asistent al celebrului creator de modă Cătălin Botezatu a câștigat medalia de argint în proba de 1.000 metri, cu echipajul de canoe 4.

Condrat are o poveste care a șocat opinia publică din România. În urmă cu doi ani, fostul manechin a fost cercetat în dosarul românilor care au furat tablouri de zeci de milioane de euro dintr-un muzeu din Olanda, numit chiar ”Jaful secolului”. De atunci, Condrat, care s-a iubit cu o canotoare importantă, s-a retras din viața publică, a renunțat la modelling și, toamna trecută, s-a întors la marea sa pasiune, kaiac-canoe.

În vara anului trecut, vicecampionul european a fost găsit nevinovat. El fusese acuzat de procurori că ar fi pus umărul la vânzarea operelor de artă, în valoare de 18.000.000. Găsit vinovat pentru tăinuire, Condrat a scăpat de puşcărie după ce Judecătoria Sector 3, din Capitală, a decis ca acesta să fie pedepsit doar cu o amendă penală în valoare de 45.000 de lei, adică puţin mai mult de 10.000 de euro.

Cel mai mare spital din țară are medici și pacienți bolnavi de COVID-19. Managerul de la ”Universitar”: ”Da, luăm măsuri și nu accept să refuzăm bolnavii”
Recomandări

Cel mai mare spital din țară are medici și pacienți bolnavi de COVID-19. Managerul de la ”Universitar”: ”Da, luăm măsuri și nu accept să refuzăm bolnavii”

 

Scăpat de problemele cu legea, Petre este lăudat pentru eforturile depuse la kaiac-canoe:

”Deși a avut ceva probleme cu legea, pot spune că Petre este unul dintre cei mai disciplinați sportivi ai noștri”, a declarat, pentru SportNews.ro, președintele Federației Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bârlădeanu. 

Revenirea în barcă a lui Condrat are la bază un motiv ulitor:

”Părerea mea este că Petre a revenit în acest sport din cauza problemelor financiare. Ajunsese într-o situație grea, însă acum totul a intrat pe făgașul normal”, a adăugat șeful fedefației de kaiac-canoe.

Anisim, Condrat, Simioncencu, Popescu Anisim, Condrat, Simioncencu, Popescu

De-a lungul carierei, Condrat și-a mai adjudecat medalii importante: are un aur mondial (C-4 500 m; 2003), un argint (C-4 1.000 m: 2005) și două medalii de bronz (C-4 200 m; 2002, 2003).

 

 

 

 

Close
Închide
  Close