Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Adevărul despre situația medicală a lui Dănuț Lupu! Fotbalistul avea probleme mai vechi, la plămâni. Pe fondul unei pneumonii, a suferit o insuficiență respiratorie. Avea halucinații, iar soția a decis să-l interneze. Fostul star de la Dinamo și de la Rapid era oricum sub observație de mai multă vreme / EXCLUSIV

[gallery ids="1335972,1335973,1335974,1335975,1335976,1335977"]

Dănuț Lupu, 48 de ani, se zbate între viață și moarte pe patul de spital, după ce, la finalul săptămânii trecute, a suferit o pneumonie, fiind internat de urgență.

În primă fază, s-a vorbit despre infarct și despre comă, precum și de faptul că ar fi menținut în viață de aparate, dar situația lui reală pare să fie alta. Nu mai puțin gravă, dar diferită, în termeni medicali vorbind. Câțiva prieteni apropiați cunosc cazul în detaliu și au acceptat să-l prezinte public.

”Situația nu este ușoară, dar nici atât de gravă pe cât a fost prezentată în primă fază. Dănuț nu a suferit nimic la inimă sau la creier. El avea probleme mai vechi la plămâni. Avea pneumonie și era sub observație. Soția a decis să-l interneze, după ce a suferit o insuficiență respiratorie. Pe acest fond, a avut halucinații. Nu era prima oară. Repet, nu are însă nimic la inimă, nici la creier. Iar intubarea s-a făcut tocmai pentru a reveni la ritmul normal de respirație”, ne-a declarat Bolohan.

”Familia a fost cea care a decis să-l interneze, pentru analize amănunțite și pentru a fi ținut departe de astfel de crize”, ne-a declarat Mugur Bolohan, care i-a fost coleg la Rapid, în perioada de aur a giuleștenilor, cu Mircea Lucescu antrenor.

bolo

Mugur Bolohan, în perioada Rapid

Citiți și

Mulțumesc, Dănuț Lupu!

Lupu este autorul unor vorbe care au intrat în folclorul fotbalului românesc! ”Torje e bun să bați tabla pe casă cu el!”

De la mii de kilometri depărtare, Dănuț Lupu este încurajat de un fost coleg de generație: ”Te-ai luptat cu toți, acum trebuie să lupți pentru viața ta!!”

Primele date despre situația fostului mare fotbalist

 

 

 

Close
Închide
  Close